≫ 

Lidija Vukićević o nezgodi na bini: Pala sam niz stepenice, pa sa krvavim kolenom završila predstavu

- Jedva sam vukla nogu, da bi me tek posle odvezli u Hitnu pomoć - ispričala je Lidija

  • 5
Lidija Vukićević

Lidija Vukićević Foto: Boško Karanović za Hello

Glumica Lidija Vukićević, prisetila svog najvećeg peha koji joj se desio na daskama koje život znače, kada je sa istih pala, a potom poput pravog profesionalca ustala i sa povređenom nogom nastavila gde je stala.

Naime, Lidija je pozirala na pozorišnoj sceni, gde je imala takozvanu "brzu promenu" zbog koje je sišla sa scene i od šest izlaza izabrala pogrešan - onaj sa stepeništem, niz koje se survala.

- Jednom sam pala na sceni kada sam igrala "Koštanu" na jugu Srbije. Pošto mi stalno menjamo scenu kada gostujemo, onda se, naravno, desi da pogrešimo izlaz. Ja sam imala dve brze promene kostima, pa sam umesto u garderobu, od šest izlaza na sceni, odabrala pogrešan i uletela na spiralne stepenice, koje vode ka ložionici!

- Bukvalno sam tako pala da sam se složila dole! Razbila sam koleno, to je toliko krvarilo, ali, kao svaki glumac, profesionalac, koji hoće da istera do kraja, ja sam sa tako krvavom nogom završila predstavu - rekla je Lidija.

Nakon predstave odvezli su je u Hitnu pomoć, gde su joj lekari sanirali povredu.

- Jedva sam vukla nogu, da bi me tek posle odvezli u Hitnu pomoć. Previjali su me, bilo je skroz odrano, hvala Bogu, nisam imala prelom. Ovo je zaista moglo pogubno da se završi, srećom nije. To mi je najveći peh na sceni gde sam stvarno pala i razbila se, ali, dešavaju se takve stvari. Dobro sam prošla - završava Lidija za 24 sedam.

U galeriji pogledajte Lidijine fotografije:

Video: Da li to Lidija Vukićević ima dečka?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA