≫ 

Teodora brutalno hejterima nakon poređenja sa Irinom Šajk: "Debili, stvarno to mislite?!"

- Koja Irina Šajk? - napisala je Teodora ispod slike koja je izazvala brojne komentare

  • 5
Teodora Džehverović, Irina Šajk Teodora Džehverović, Irina Šajk Foto: Instagram/teodoradzehverovic, Profimedia/AFP/Angela WEISS

Pevačica Teodora Džehverović našla se na udaru hejtera zbog opisa koji je stavila na fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

Naime, lepa Teodora je postavila fotku na kojoj pozira u belom topu, farmerkama i kaputu, a onda je spomenula najpopularniju rusku manekenku Irinu Šajk.

- Koja Irina Šajk? - napisala je Teodora ispod slike koja je izazvala brojne komentare. Ovo je, svakako, bila šala, ali su mnogi shvatili da Teodora smatra da je bolja cica od čuvene lepotice.

"Smešna si ako misliš da možeš da se porediš sa njom, "Irina Šajk za siromašne", "Misliš da si neka riba, bas si prosek", "Maco, nikad nećeš biti kao Irina",  komentarisali su jedni, a drugi su hvalili našu pevačicu: "Ma kakva Irina, naša Džehvi je najjača", "Nijedna ti nije ni do kolena", "Mega riba, mega zvezda, mega nivo", "Lepša si od Irine, meni ona i nije lepa"..., komentari su ispod fotografije.

Teodora je imala odgovor za one koji nisu shvatili šalu, te su pomislili da se pevačica zaista upoređuje sa ruskom manekenkom.

- Pre nego što zaspim, da stavimo tačku za sva vremena. Da li stvarno mislite da se upoređujem sa Irinom Šajk? Koji je vama k? Hajmo se malo sprdati, ne? Debili - poručila je pevačica na svom storiju.

U galeriji pogledajte fotografije Teodore i Irine.

Video: Džehverovićkin brat gurnuo glavu mladi pod venčanicu: A posle ga je ona zajahala pred svim gostima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    25. septembar 2021 | 15:32

    Od svih prozvanih ,,debila" ona sama je najveći.Ko ovog kepeca može da sluša i sa gleda,taj ima ozbiljnih mentalnih problema.

  • DULE

    25. septembar 2021 | 14:45

    Kome ti kazes "Debili". Dovoljno si pokazala svoje lice u zadruzi...

  • lepi

    25. septembar 2021 | 15:15

    kepec prica sad i na hrvatskom sram te bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA