≫ 

Anastasija bez trunke šminke u teretani: Mnogi komentarišu da "grmi" kako izgleda

Pevačica je pozirala u uskim crnim helankama i topu

  • 29

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović ne libi se da pokaže kako izgleda bez trunke šminke, a sada je svoje pratioce obradovala snimkom iz teretane.

Naime, Anastasija je rešila da se posveti treninzima i održi svoju vitku figuru koju je snimila i podelila na svom Instagram profilu.

Pevačica je pozirala u uskim crnim helankama i topu i videlo se da nema ni gram sala, a vežbanje se očigledno isplati kada je ona u pitanju.

Ona na sebi nije imala ni trunku šminke, a može se reći da izgleda perfektno, te su mnogi na društvenim mrežama komentarisali da je "bomba".

Inače, ni ovoga puta joj brendirana garderoba nije bila prvom planu, a jednom prilikom je i pričala o tome  kako joj nije bitno šta koliko košta.

"Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se po tim najpristupačnijim brendovima. Nije mi bitno koliko nešto košta. Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji", rekla je Ražnatovićeva u emisiji "Ekskluziv" jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    26. septembar 2021 | 17:58

    Ma dajte molim vas vise sa njima. Koliko lepih devojka, bez silikona ima. Vi non stop o plastikarkama. Sve namestene poze Boze sacuvaj. Pogledajte malo bolje njeno lice!

  • Drot

    26. septembar 2021 | 17:49

    Obican prosek i nista vise....

  • Ena

    26. septembar 2021 | 17:50

    Cuj pevacica 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA