≫ 

Aco Pejović: Razni pevači su dolazili na probu za film o Tomi, do sada nisam dobio nijednu kritiku

- Nemoguće je da ne zaplačeš, i ja sam plakao - priznao je Aco

  • 1

Aco Pejović pojavio se na pomenu povodom 30 godina od smrti Tome Zdravkovića, a pred našom kamerom je sa posebnom emocijom govorio o njemu.

Upravo on otpevao je čuvene Tomine pesme u istoimenom ostvarenju i ističe da nije bilo lako.

- Nije bilo lako, apsolutno. Dočarati baš onako kako jeste, Tomu, je nemoguća misija. Bio je jedinstven sa svojim glasom, emocijama... Potrudio sam se da to donekle dočaram, da tu njegovu emociju bar dotaknem. Gledajući reakcije publike, mislim da sam i uspeo - rekao nam je Aco.

- Bilo je proba, razni pevači su dolazili, jer je vrlo zeznuto da to radi neko poznat. U takvim stvarima se uvek biraju anonimusi, pa je još veći zadatak to bio, jer sam neko ko nije anoniman. Uvek te čeka šta će reći ovi ili oni, mač s dve oštrice. (smeh) Dosta smo se namučili... Gledao sam emociju glumca, njegovu mimiku. Ali, jako sam srećan i zadovoljan što je tako ispalo. Posebna je čast raditi sa ljudima kao što su Bjelogrlić i Joksimović. Bili su zahtevni, ali zato su tu gde jesu - istakao je Pejović za Telegraf Jetset.

- Nemoguća je misija glas izimitirati do savršenstva, uvek tu ima mene i tog Pejovića. Ako nema kritika, to je bezveze. Slažem se i sa pohvalama i sa kritikama, iako ih još nisam čuo! (smeh) Kolege iz rokenrola, popa... Od svih dobijam pohvale - objasnio je pevač koji je, kako nam je priznao, pustio suzu dok je gledao film.

- Nemoguće je da ne zaplačeš, i ja sam plakao - priznao je Aco.

Na pitanje uz koju njegovu pesmu ne žali da daje pare, rekao je:

- "Čekaj me ja ću sigurno doći", tad se ne žale pare. (smeh) Ima ih mnogo, ali meni ta najviše prija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    30. septembar 2021 | 12:36

    Нису ти рекли да не знаш, да ти се не замере!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA