Cecu raznežio zajednički momenat malog Željka i Bogdana: Ovako deda i unuk provode vreme

Mali Željko i njegov deda nasmejani su od uva do uva

  • 1
Ceca Ražnatović Zvezde Granda Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović podelila je emotivni trenutak njenog unuka Željka Ražnatovića i dede Bogdana Rodića, oca njene snajke Bogdane Ražnatović.

Ceca je na Instagramu podelila fotografiju Bogdana dok vozi unuka, a mnogi su pretpostavili da se nalaze u Titelu, gde je rođena Veljkova izabranica Bogdana.

- Deda i unuk - napisala je Ceca uz emotikon srca i fotografiju nasmejanih dede i unuka.

Inače, Ceca je veoma bliska sa roditeljima svoje snajke, a letos je na odmoru na Kipru, gde ima vilu, ugostila Bogdaninu mamu Danijelu Rodić.

Podsetimo, Željko je rođen na rođendan svog dede Bogdana, Bogdaninog oca. Veljko, Bogdana i mali Željko žive u Titelu, a Ceca je jednom prilikom ispričala da on ima lepo odrastanje tu i da ona često ide da ga vidi.

- Moj unuk ima lepo detinjstvo, raste u prirodi sa životinjama i ljudima koji ga vole. Željko je voljen, pažen i mažen. Pre nekoliko dana sam išla u Titel, nisam mogla da izdržim da ga ne vidim. Čim sam ugrabila dan pauze, otišla sam tamo. Proveli smo divno popodne sa psima, konjima, živinom... Ma gde ćeš lepše?! Tamo je pravi raj - rekla je pevačica ranije.

Video: Ceca zablistala u prozirnoj haljini pripijenoj uz telo: Otmena i provokativna u isto vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. oktobar 2021 | 19:20

    Ali nije ko Zikina dinastija,her Zika je bio prisniji sa svojom prijatelji om ali neverujem da bi Bogdan mogao imati tu ulogu her Zike😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA