≫ 

Ceca i Bosanac nastavili sukob: Ja bar radim, ti 30 godina pajkiš! Ne može on mene da minira, on je razoren

- Ceco, ja osećam da kada ti pričaš Bosanac tačno upada i priča bezveze sa strane i namerno te minira, to se vidi - rekao je Saša

  • 9
Ceca i Bosanac Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac, Printskrin: Prva TV

Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac nastavljaju da provociraju jedno, što smo imali priliku da vidimo i večeras, u emisiji "Zvezde Granda".

- Ti uvek tražiš porciju više, ti si mazohista - rekla je Ceca Bosancu koji je prvo konstatovao da sa njom kandidati uvek imaju da rade, a onda je Saša Popović rekao da se Bosanac "ostrvio" na Ražnatovićevu.

- A ona je ustvari sadista. Da sam rekao ne bih radio sa njom, ona bi pitala "A zašto ne bi?" Eto ti Ceco radi šta hoćeš, samo radi - rekao je Bosanac.

- Ništa se ti ne sekiraj, ja bar radim, a ti već 30 godina pajkiš - odbrusila mu je Ceca, pa dodala da će od spavanja uskoro početi i da hrče.

- Ja sam zbrinut još pre 30 godina i ne moram da radim - odgovorio joj je Bosanac.

Situacija se nakrako smirila, a onda je nakon sledećeg kandidata dok je Ceca komentarisala, Bosanac je uporedno sa njenim izlaganjem, pričao sa Marijom Šerifović.

- Čekajte vas dvoje - upozorio je Popović Mariju i Bosanca.

- To se zove kultura i parlamenatrnost - rekla je Ceca.

- Ceco, ja osećam da kada ti pričaš, Bosanac tačno upada i priča bezveze sa strane i namerno te minira, to se vidi - rekao je Saša.

- Teško je da on mene izminira, on je već razoren - rekla je Ceca.

- Bosanac, o čemu se ovde radi? - pitala je Marija.

- Ućuti ženo da progoorim jednu rečenicu - odbrusila je Ražnatovićeva Mariji.

- Neću! Zašto ga diraš? - rekla je Šerifovićeva.

Video: Ceca zablistala u prozirnoj haljini pripijenoj uz telo: Otmena i provokativna u isto vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    3. oktobar 2021 | 08:10

    Hoce da joj dokazu da je neuka kao sto je Karleusa dokazala Viki da je neuka

  • Leilani

    3. oktobar 2021 | 01:35

    Ne znam mnogo o ovoj zeni, ne slusam njene pesme, znam da postoji i da bi bilo lepo da je, uz pristojan izgled, obrazovanija. Da moze raspravljati o Fromu, de Sartru, Balzaku, Vatikanskim muzejima, klasicnoj muzici, itd. itd. Ovako.... A za tog tipa samo znam da ima nadimak Bosanac. Ne znam ni cime se bavi ni zasto sedi u ziriju, samo vidim da je ruzan, odvratan, nikakav. I hocu da kazem da bih Cecu uvek branila od njega. Sta se svrzo' zene, papak.

  • Stanka

    3. oktobar 2021 | 08:00

    Bosanac i ti si otac zenskog deteta,Ceca je necija cerka kako te n8je sramota da se 9vako bezobrazno ponasas prema dami.Ona je veliki radnik to je laz sto goviris.Cele samo napred bog nek te cuva i tvoju porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA