Pevačica se razvela posle 14 godina i vratila "staroj ljubavi": "Živim u kombiju, ne viđam decu i porodicu"

Katarina se nakon razvoda posvetila karijeri

  • 16
Katarina Sotirović Katarina Sotirović, Foto: Instagram/sotirovicka

Pevačica Katarina Sotirović bila je 14 godina u braku sa košarkašem Aleksandrom Rašićem sa kojim ima dvoje dece, ali njihova priča prošle godine završila se razvodom, a pevačica sada praktično živi u kombiju.

Kako je zbog udaje i porodice napravila pauzu od čak 10 godina, danas ne krije da je srećna što se konačno vratila svojoj najvećoj i staroj ljubavi - pevanju i svesna je cene koju plaća.

Ona već nekoliko meseci sa svojim novim bendom živi u kombiju i na relaciji Srbija - Crna Gora - Bosna.

- Tokom leta nismo stali. Imamo kombi i vozača i bukvalno živimo u kombiju. Spavamo i živimo u kombiju, nemamo vremena da stanemo i jedemo kao ljudi, već kupimo i sa kesama jedemo u putu. To su sve destinacije koje zahtevaju vreme, a najgore nam je na granici, gde kao muzičari i sa instrumentima ne možemo tek tako da pređemo granicu - ispričala je pevačica i dodala:

- Malo spavamo, nekad se desi da posle svirke odmah moramo da krenemo nazad da bismo stigli na sledeću destinaciju i svirku. Hvala Bogu radimo, ali to je danak, ne viđam decu i ne viđam porodicu - Grand.

Pevačica je ranije pričala o razvodu, a kako je rekla, sve su probali, ali kao par nisu funkcionisali.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama "razvlačimo" u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako - najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo - ispričala je Katarina.

Video: Precenila se Sandra Afrika: Upropastila čuvenu rok pesmu pa isključila komentare na video

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eva

    3. oktobar 2021 | 21:06

    Ne vidjate decu? Sta je vaznije od dece?

  • Berkut

    4. oktobar 2021 | 15:52

    Srećnija si u kombiju bez dece nego sa mužem i decom pored sebe??? Ala si ti pukla, sestro... Nisi se trebala ni udavati...

  • Zeljko

    3. oktobar 2021 | 19:27

    pa to je ono sto nam najvise fali, jos jedna pevaljka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA