≫ 

Kija žestoko o bivšima: Bilo me je sramota da ih predstavim javnosti, bili su mi vozači i nosili su mi kofere

- Ti niski muškarci su se hvalili kako me poznaju i svojim bezobrazlukom su udarali na moj moral, bilo me je sramota da me neko vidi sa njima - rekla je Kija

  • 66
Najžena 21. veka Kristina Kija Kockar, Foto: ATA Images

Pevačica Kristina Kija Kockar žestoko je oplela po bivšim momcima koje nije želela da predstavi javnosti ističući da ju je bilo sramota da ih predstavi kao svoje partnere.

Kija nije imenovala bivše momke na koje je mislila, ali se uveliko nagađa da je navodno reč o Stefanu Kariću i Vuku Mobu, koji su pričali javno o njihovoj vezi, dok je ona negirala.

- Volim mistične i ćutljive muškarce. Oni su me koštali u životu, moj muškarac mora da je obrazovan i visok - rekla je Kija, a zatim prozvala pojedine bivše momke.

- Ako se neki muškarci pitaju zašto nisu bili predstavljeni javnosti, to je zato što su bili niski, bili smo u ravni (smeh)… Ti niski muškarci su se hvalili kako me poznaju i svojim bezobrazlukom su udarali na moj moral, bilo me je sramota da me neko vidi sa njima - rekla je Kija.

Pevačica je istakla i da su joj ti bivši momci služili da nose kofere i budu njeni lični vozači.

- Bilo me je blam da ih predstavim kao svoje partnere, oni su miševi, nosili su mi kofere i bili su mi vozači kada ne nađem taksi - dodalaje Kristina u emsiji "Bez pardona sa Žaklinom" na Hype televizji.

Video: Kija istetovirala čuvenu repliku iz Prijatelja na intimnom delu tela, pa u lajvu pokazala previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    4. oktobar 2021 | 19:57

    Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha, Kija prica o moralu Hahahahaha Hahahahaha. Cekajte ljudi, 😅😅😅 da li je moguce da ova frigidna mala zenica koju niko ziv nece cim jednom imaju sex, da prica o moralu?? Pa ovako nesto "smesno" moze da izjavi samo ona i Andrija milosevic

  • Mirko

    4. oktobar 2021 | 19:24

    Riba ne kapira da u pokušaju da ponizi njih, još više ponižava sama sebe.

  • Ana

    4. oktobar 2021 | 19:53

    Slusaj ovo sad kad je Karic u zadruzi, a kad je prozivao nije smela da pisne!! Jaooo Kijakito znamo svi da oni trebe nisu hteli javno da pokazu i da si ih molila za sex😅😅😅😂🍩😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA