≫ 

Nada "u oblacima" nakon što je kod Zlatana zgrnula čak 30.000 evra! Ponovo je potkačila pevače

- Pesma "Jutro je" je vanserijski hit koji se i danas sluša isto kao i prvog dana kada sam je objavila. Zato mogu da razumem zašto je većina kolega ljubomorna na mene, ali me ne dotiču takvi komentari. Gledam sebe, svoj napredak i rad - kaže Nada

  • 24
Nada Topčagić Nada Topčagić Foto: ATA images

Pevačica Nada Topčagić bila je specijalna gošća na proslavi jubilarnog 40. rođendana slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića u jednom luksuznom hotelu u Milanu, a za to je, kako navode mediji, dobila i pozamašan honorar.

Pored toga što je imala prilike da i na uvce zapeva Ibri i njegovim prijateljima njegovu omiljenu pesmu "Jutro je", što joj je bila velika želja, Nada se iz Milana vraća bogatija čak za 30.000 evra, koliko je navodno zaradila za nekoliko otpevanih pesama svom omiljenom fudbaleru, navodi Stars.

Kako se navodi, slavni fudbaler nije bio upućen u iznenađenje koje su mu njegovi prijatelji spremili. Oni su sami kontaktirali Nadu da dođe na njegovu gala žurku kako bi mu priredili iznenađenje, što je ona oberučke prihvatila i ne znajući koliki će honorar dobiti za nekoliko minuta pevanja.

Pevačica je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja, koji je prvi i otkrio da se pevačica nalazi u italijanskoj prestonici. Iako je to bilo potpuno iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Na slavlje su, pored Nade, pozvani i brojni svetski fudbaleri. Pevačica nije odolela da sa pratiocima ne podeli deo atmosfere sa žurke, pa se fotografisala sa Zlatanovom suprugom i sinom, a njen muž Zlatko sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

Nada i Zlatan, razmenili su i poklone, pa je tako Nada čuvenom fudbaleru dala portrete s njegovim likom, dok je on njoj darovao svoj dres sa potpisom.

- U Milanu je bilo fenomenalno! Mislim da sad i vrapci na grani znaju koliko se Zlatan i ja poštujemo i slobodno mogu da kažem da je to prijateljstvo koje će godinama da traje. Spremila sam mu nekoliko iznenađenja za rođendan, u dogovoru s njemu bliskim ljudima sam se organizovala kako bi sve proteklo po planu i u najboljem redu. Pevala sam mu na uvce moj najveći hit "Jutro je", mogu da se pohvalim i da su svi gosti skočili da igraju. Šta da vam kažem, Ibra i ja smo svetske face! Sve sam ja ovo zaslužila.

Kolege sa estrade mogu da mi pljunu pod prozor! Crknite i puknite od ljubomore! Moja karijera je opet u punom sjaju, ceo svet bruji o meni. Verovatno će tek da me razapinju kolege - kaže pevačica za Srpski telegraf.

Nada je preponosna što se njen čuveni hit peva i van granica naše zemlje:

- Pesma "Jutro je" je vanserijski hit koji se i danas sluša isto kao i prvog dana kada sam je objavila. Zato mogu da razumem zašto je većina kolega ljubomorna na mene, ali me ne dotiču takvi komentari. Gledam sebe, svoj napredak i rad. Ibrahimović je tražio da se u San Remu na festivalu pusti moja pesma, svi to pamte, sećam se da nisam mogla da spavam od sreće! Zlatan i ja smo se baš zbližili i verujem da ćemo od sada stalno da se viđamo na rođendanima. On je sportska veličina i normalno je da mi imponuje što me voli i poštuje - zaključila je Nada za Srpski telegraf.

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    5. oktobar 2021 | 10:36

    Ima srece samo sto on voli tu pesmu

  • Zlata Gačić

    5. oktobar 2021 | 10:30

    Kako je unela u Srbiju 30.000 evra? Znamo da može 10.000 da se unese?

  • Dijana

    5. oktobar 2021 | 10:20

    Lepo kaze zena da gleda samo sebe.A majka joj zivela u baraci,tu zena i umrla.Posecivala je veoma retko,skoro nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA