≫ 

Iva Štrljić slavi rođendan, poslala je snažnu poruku: Svi su u čudu koliko godina ima

- Moje rođendansko jutro! Mojih 44! Temperament, uzbuđenje, energija, osmeh, polet, volja, snaga, biti detinjast uprkos svemu - napisala je Štrljićeva

  • 7
50 najpopularnijih žena Iva Štrljić, Foto: ATA Images

Glumica Iva Štrljić ima razlog za slavlje s obzirom na to da joj je danas rođendan. Ona je napunila 44 godine i pozdravila pratioce na društvenim mrežama specijalnom porukom.

Štrljićeva za koju mnogi kažu da izgleda znatno mlađe, dala je savet svima.

- Moje rođendansko jutro! Mojih 44! Temperament, uzbuđenje, energija, osmeh, polet, volja, snaga, biti detinjast uprkos svemu, biti pomalo i navian ponekad pa šta, biti otvoren za razgovor, uvek prema svima ljubazan i imati mere neprestano u svemu i sa svima, nositi dostojanstvo čvrsto sa sobom kao amajliju koja te štiti, reći kad ti je vazno i stalo, ne libiti se da pokažeš, ostaviti utisak, ostaviti uspomenu, pamtiti uvek ono najlepše iz svakog susreta i poznanstva jer oni koji lepo pamte oni se i prolepšavaju, biti brižan i nežan, istrajan i vredan, ne odustati, ne posustati.

- Volim ove moje saveznike i trudim se da ih svuda vodim sa sobom, a sada želja, e želje su tajne. Želje su uvek tajne. I sto ih više čuvate kao tajne to veće porastu. Srećan mi rođendan! - napisala je na svom profilu na Instagramu.

Ispod objave pratioci su ostavili brojne čestitke "Srećan Iva", "Nikada ne bih rekla da imaš toliko godina", "Prelepo izgledaš za svoje  godine Ivo, srećan ti rođendan", neki su od komentara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

Podsetimo, glumica koja trenutno tumači lik Dijane Erski u seriji „Igra sudbine“, rođena je u Beogradu. Glumu je završila na BK univerzitetu umetnosti u klasi profesora Ivana Bekjareva i to nakon tri neuspešna pokušaja da upiše glumu u Zagrebu.

Video: Provereni saveti Ive Štrljić da što lakše prevaziđete migrenu: Imam migrenu od 16. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    7. oktobar 2021 | 15:48

    Dobro je mislio sam da ima preko 50,stvarno sam iznenadjen

  • 🤣

    7. oktobar 2021 | 15:46

    I ja punim uskoro 44 a ona izgleda kao da mi je baba!

  • Istina

    7. oktobar 2021 | 15:56

    Apsolutno niko nije u cudu koliko godina ima. Cak ni razne plasticne operacije ne mogu da sakriju njene godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA