≫ 

Vujadin i Cecin dragi pokazali kakvi su frajeri, ne zna se čiji su trbušnjaci "jači"

Vujadin je na svom Insta-storiju podelio sa fanovima kako Bogdan i on uživaju u sunčanom danu na moru

  • 4
Svetlana Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović Svetlana Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović, Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

Bogdan Srejović, partner folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, uživa sa svojom dragom na Kipru, gde već nekoliko dana odmaraju, a sada je pokazao sa kim provodi vreme na plaži i iznenadio mnoge.

Naime, Ceca i Bogdan susreli su se na Kipru sa fudbalerom Vujadinom Savićem, čija se supruga Mirka nedavno porodila, a sudeći po fotografiji koju je fudbaler objavio, njih dvojica su u prijateljskim odnosima.

Vujadin je na svom Insta-storiju podelio sa fanovima kako Bogdan i on uživaju u sunčanom danu na moru, ali more niko nije komentarisao, kada je video njih dvojicu.

Sudeći po komentarima fanova, obojica su pokazali koliko su zgodni, a glavna debata vodi se oko toga čiji su trbušnjaci bolji.

"Kakvi frajeri", "Vau, prezgodni", "Evo, gledam i ne znam čije bi trbušnjake više pohvalila", "Trbušnjaci kod obojice top, ali naravno, vidi se da je Vujadin sportista"...

Kako izgledaju Bogdan i Vujadin, pogledajte u galeriji (2. fotografija):

Inače, poznato je da Vujadin i Mirka trenutno žive na relaciji Beograd - Kipar, zbog njegovog fudbalskog angažmana u pomenutoj zemlji.

Video: Ceca pokazala kako uživa u romantičnoj večeri sa Bogdanom na Kipru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    9. oktobar 2021 | 18:20

    Коефицијент интелигенције, 1+2= 80! Какве везе имају трбушњаци!???

  • Kolumbo

    9. oktobar 2021 | 23:40

    Ma oni da sednu na magarca bili bi frajeri jer to su Cecini. Da je ne daj Bože pokazao trbušnjake Pera moler.. odmah bi mu dodelili invalidsku penziju.

  • V8

    10. oktobar 2021 | 06:11

    Čuj trbusnjaci.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA