≫ 

Ovo su detalji veze Ane Nikolić i oženjenog električara: Rekao joj je da ima ženu i decu

- Ana i Dejan su se upoznali letos preko zajedničkog prijatelja - rekao je izvor

  • 7
Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: ATA Images

Popularna pevačica Ana Nikolić već dva meseca uživa u ljubavi sa električarom Dejanom Nikolićem, oni su se navodno upoznali preko zajedničkih prijatelja, a kako se navodi, varnice među njima su se javile već pri prvom susretu.

Pevačica i njen izabranik prvo su počeli su da se dopisuju, kako navodi izvor, a potom i tajno viđaju jer je Anin novi momak oženjen.

- Ana i Dejan su se upoznali letos preko zajedničkog prijatelja. Bili su u provodu, i super su se složili, odmah su se svideli jedno drugom - rekao je izvor, pa otkrio kako je došlo do pevačicine afere sa oženjenim električarem.

- Dejan je Ani rekao da ima ženu, ali je objasnio da je pred razvodom. Rekao je da ne ide kući već neko vreme, i da je to brak samo na papiru, najviše zbog dece - ispričao je sagovornik, koji dodaje da se Ana i njen oženjeni dečko ne razdvajaju.

- Oni su svaki dan zajedno, imaju ista interesovanja i žive na isti način. Ani odgovara njegov tempo života jer ona ne voli monotoniju, sa njim je uvek neka žurka, stalno negde idu - otkrio je izvor za Alo, koji kaže da je Dejan oduvek voleo poznate devojke.

- Iako je u braku duži niz godina, Dejana su uvek privlačile popularne devojke. Jedno vreme se družio sa Tarom Simov,, i sa još nekim devojkama sa estrade. Njega privlači slava, glamur, zato je Ana upravo žena po njegovom ukusu - objasnio je izvor.

Podsetimo, Ana je pre nekoliko dana objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem, kako smo već pisali, reč je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.

Nedugo nakon što smo otkrili ko je čovek u čijem krilu se slikala Ana došli smo i do njegove supruge Vlanetine Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku.

- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ona i dodala da Dejan izbegava odlazak na sud.

Video: Tara Simov sa dečkom Ane Nikolić u ludoj vožnji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA