≫ 

Aleksandra se oglasila nakon priče da je zbog maminog dečka u svađi sa Andreanom

Pričao se da je Aleksandrina majka Borka navodno "preotela dečka" Andreaninoj mami

  • 5
Aleksandra Prijović Andreana Čekić Borka Mihalović Foto: Nikola Tomić, ATA Images, borkamihajlovic1974

Aleksandra Prijović otkrila je u kakvim je odnosima sa koleginicom Andreanom Čekić, nakon priče da su pevačice u svađi zbog njihovih majki.

Naime, priča se da je Andreana prekinula svaki kontakt sa Aleksandrom zbog toga što je njena majka Borka navodno "preotela dečka" Andreaninoj mami.

Ti povodom kontaktirali smo Aleksandru koja tvrdi da su ona i Andreana u dobrim odnosima, kao i da ne postoji sukob izmeđnju njihovih majki.

- To nije tačno, super smo nas dve, poznajemo se 11 godina, družimo se. Baš smo se pre nekoliko dana Andreana i ja videle, nema svađe između nas, to glupost obična. Nisu ni naše mame u svađi, to je budalaština - rekla je Aleksandra za Telegraf JESTET.

Podsetimo, Aleksandrina majka Borka već nekoliko godina uživa u emotivnoj vezi sa svojim kolegom, Fahrudinom Buljubašićem.

Oni često objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama, a Aleksandra, kako se priča, izuzetno ceni njen izbor i često vreme provodi u Fahrudinovom društvu, te imaju i zajedničke fotografije na Instagramu.

Borkin dečko je u dobrim odnosima i sa Filipom Živojinovićem, te je na porodičnim okupljanjima često prisutan, o čemu svedeče kadrovi na društvenim mrežama.

Video: Nakon što je Filip otišao preko, Prija uživa uz Brenine pesme: U klubu sluša svekrvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahahaa

    11. oktobar 2021 | 17:14

    Pa sta reci , mamin decko , pa ahahaaa , to se ludo rodi pa ludo i ostari , cuj baba ima decka kog je preotela drugoj babi , a cerka druge babe preotela muza drugoj zeni , jeboteee , ove lujke samo nesto otimaju , hahaaa

  • Minaaa

    11. oktobar 2021 | 16:33

    Mamin dečko bože sačuvaj nije mama devojka već baba

  • Đokara

    11. oktobar 2021 | 16:48

    Hahahaha pa ove sve iste kao klonovi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA