≫ 

Kija nije mogla da govori: Otišla da uradi test na korona virus, pa otkrila rezultate

- Prošli put sam imala upaljen srčani mišić posle korone i još mi je to oslabljeno, zato sam išla najviše - objasnila je Kija

  • 17
Kija Kockar Kija Kockar, Foto: Instagram/kijakockar

Pevačica Kija Kockar preležala je ranije korona virus, a sada je posumnjala da je ponovo pozitivna, te je otišla da uradi test.

Ona se prethodno na Tviteru požalila da joj nije dobro, a o tome koliko joj je oslabljen imunitet govori i činjenica da jutros, kada se uputila u kovid ambulantu na Zvezdari, nije mogla da govori od bola u grlu, zbog čega je sa sobom nosila papir s obaveštenjem za medicinske radnike, piše Pink.rs.

- Ne mogu da pričam od bola u grlu, došla sam samo da vadim krv zbog kovida - ispisala je Kija i potražila pomoć lekara.

Kija je  na pomenutoj društvenoj mreži istakla da je uradila test na koronu.

- Išla sam da se testiram zbog sebe i drugih, prošli put sam imala upaljen srčani mišić posle korone i još mi je to oslabljeno, zato sam išla najviše - objasnila je Kija u razgovoru za Pink.rs, a potom otkrila rezultate testa.

- Srećom, negativna sam. U pitanju je infekcija uha i grla, ali simptomi su mi bili isti kao prvi put kad sam imala koronu, zbog toga sam išla da se testiram i proverim za svaki slučaj. Zahvaljujem se kovid ambulanti Zvezdara koja mi je pružila odmah pomoć, jer nisam ni na nogama mogla da stojim - kaže Kija za pomenuti portal.

Video: Kija istetovirala čuvenu repliku iz Prijatelja na intimnom delu tela, pa u lajvu pokazala previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    13. oktobar 2021 | 19:31

    3000 za gospodju

  • Šta reći

    13. oktobar 2021 | 20:58

    Sad će morati da otkaže nastupe a karte rasprodate. 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Nikica

    13. oktobar 2021 | 19:54

    Zahvaljujem se kovid ambulanti Zvezdara,jer mi je pruzila odmah pomoc?????Kako te bre nije sramota,pa ljudi cekaju u redu po 3,4 sata a ti preko reda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA