≫ 

Martina Vrbos se vratila posle duže pauze i lepša je nego ikada

Iako danas živi život kakav je oduvek želela, lepa Martina uželela se muzike,

  • 1
Martina Vrbos Foto: ATA Images

Hrvatsku muzičku zvezdu Martinu Vrbos domaća javnost znatno bolje upoznala je pre skoro deset godina, kada je učestvovala u srpskom izdanju "Survajvera", gde su je zbog tada kratke plave kose poredili s planetarno popularnom Pink.

Tada je dovela liniju do savršenstva, međutim kasnije je ponovo kuburila s viškom kilograma, zbog čega je često ispunjavala stranice žute štampe.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2016., povukla se nakratko iz javnosti i posvetila porodičnom životu, nakon tajne udaje za ekonomistu iz Srbije Bogoljuba Vidakovića. Ubrzo su dobili prvog sina Kostu, a potom i ćerku Miu, a danas žive u Beogradu.

Iako danas živi život kakav je oduvek želela, lepa Martina uželela se muzike, a nije zaboravila ni mnogobrojne poštovaoce njenog rada, koje je konačno rešila da usreći, posle pet godina duge profesionalne pauze.

- Drage i dragi moji… Prošlo je previše vremena bez da sam sa vama delila upravo ono najlepše što vam od sebe mogu dati - svoju muziku. Ali nakon pet dugih godina ponovo sam tu - najavila je Marina spot za svoj novi singl, koji je premijerno na Jutjubu objavljen danas.

Pogledajte kako zvuči i izgleda nova Martina:

Video: Šok izgled Indi na plaži: Okačila dva snimka a svi se pitaju zašto je toliko smršala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    14. oktobar 2021 | 07:27

    Ova je bila pre 12 godina u Survajveru koji se ne emituje već 10 godina, nije je bilo nigde, a sada pišemo o njoj kao o javnoj ličnosti... Zašto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA