≫ 

Subotićeva iskreno o Dalili: Ako si u braku nema šta da sediš sa nekim ko ti se udvara

- Zaista mislim da Dalila neće napraviti grešku i ispasti neispravna prema Dejanu - rekla je Aleksandra

  • 5
Dalila Dragojević i Aleksandra Subotić

Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Subotić nedavno je napustila rijaliti "Zadruga" u kojem trenutno borave Dalila i Dejan Dragojević, sa kojima je ona dugogodišnja prijateljica.

Subotićka je ispričala šta je najviše zamerila Dalili, ali i iskreno rekla da veruje da njena bivša jetrva neće preći granicu i prevariti njenog nekadašnjeg devera Dejana Dragojevića.

- Donekle sam upućena u ovi priču oko Dalile i Dejana jer ne stižem baš sve da ispratim. Svako ko se spolja druži sa Dalilom i Dejanom ima utisak da oni žive jedan bajkovit i skladan brak. Njihova veza je uvek odavala utisak da je idilična i bez većih problema. Dalila je oduvek bila jača i dominantnija u tom odnosu, jednostavno je temperamentnija. Primetila sam u Zadruzi 5 da Dalila ima malo tu neku distancu koja mi je bila čudna. On je uvek bio pažljiv prema njoj, kada joj odnese da jede videla sam da je nakako bila ponekad hladnija, ali ništa to nije bilo specijalno da sam mogla da primetim da imaju neki ozbiljan problem u braku - rekla je Aleksandra pa dodala:

- Što se tiče celukupne teme, ja ne znam šta da mislim. Na kraju će ispasti kako, kako naš narod kaže, tresla se gora, rodio se miš. Zaista mislim da Dalila neće napraviti grešku i ispasti neispravna prema Dejanu, smatram da ona, bez obzira na sve što se dešava u ovom rijalitiju, neće stupiti u odnos ni sa jednim drugim muškarcem. Ipak, njoj ova priča sa Carem, po mom mišljenju, nikako nije potreba. Zaista bih se šokirala ako bi se na kraju ona smuvala sa njim.

Na pitanje da li osuđuje ili opravdava Dalilu, rekla je:

- Meni, kao ženi, su neki njeni potezi skroz nejasni. Ne razumem ša ona ima da sedi sa muškarcem koji priča da je zaljubljen u nju, a udata je i navodno ne želi ništa sa njim. Gledala sam snimak na internetu kada sede ona Miki i Car, i njoj Filip tu priča kako je on zaljubljen u nju, kako je prelepa, da nema šta on ne bi uradio za Dalilu... Čemu potreba za tim? Ako si ti u braku, nema potrebe da uopšte sediš sa nekim ko se tebi udvara na bilo koji način, a pogotovo tako direktno. Takve stvari i ti neki potezi mislim da Dalili nisu potrebni. Kao i svakoj ženi, razumem da joj prija pažnja i komplemti, imponuje joj to sve. Njoj raste ego celom tom pričom iz koje bi morala da se skloni, ali ipak to je rijaliti i ona je toga svesna, ovo je nešto što je zanimljivo.

Iako mnogi fanovi komentarišu da je brak Dalile i Dejana samo dogovor, Aleksandra smatra da bi za njih bolje bilo da je ljubavni trougao sa Carem dogovor.

- Bilo bi bolje po njih da su se ovo dogovorili (smeh). Iskreno, mislim da niko ne bi patio da je reč o dogovoru i da bi za njihov brak bilo bolje da se o tome radi, ali poznavajući ih ne verujem da se radi o nečemu što su oni unapred isplanirali.

Video: Miljana Kulić tražila Subotićevoj pare na kamatu pre Zadruge: Snimak i poruke razgovora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    16. oktobar 2021 | 00:27

    Iskrena 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎂🎂🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Realno

    16. oktobar 2021 | 10:16

    Prva normalna i pametna izjava doticne od kako je na kavnoj sceni...

  • Vasiljevic

    16. oktobar 2021 | 10:08

    Ko savetuje dalilu ahhhhaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA