Snajka se naljutila na Đanija zbog izjave da savetuje sinove kad varaju žene?

- Nina se jako naljutila na Đanija, održala mu je bukvicu... - rekao je izvor

  • 1
Radiša Trajković Đani

Radiša Trajković Đani, Foto: ATA images

Pevač Radiša Trajković Đani nedavno je mnoge šokirao svojom izjavom da "savetuje sinove kada varaju žene", a to se, kako pišu mediji, nikako nije dopalo njegovoj snajki Nini.

- Slađa i ja smo se mladi uzeli, bolje i oni da se ožene mladi, nego da lutaju po ulici. Maksimalno su posvetili pažnju ženama i super su, uozbiljili su se. A savete im dajem kada varaju žene, ovako nikako - rekao je nedavno Đani, zbog čega se Nina, supruga njegovog starijeg sina Miloša, naljutila.

- Nina se jako naljutila na Đanija, održala mu je bukvicu kako je njegov život njegova stvar, ali da ako želi sreću svom sinu, ne treba da priča takve stvari. To je doživela kao nepoštovanje nje, koja je pre svega tom čoveku podarila unuče, a njegovom sinu dete - rekao je izvor.

- Zna ona da je Đani neozbiljan i da ume svašta da "laprda", ali ovo ju je baš povredilo. Slađa pokušava da pegla stvari, govori joj da mu to ne uzme za zlo jer zna koliko je Đani voli i koliko je srećan što se ona i njegov sin Miloš lepo slažu - kaže za "Svet" izvor blizak porodici Trajković.

Ovom podovom, kako bi proverili sa li se snajka naljutila na Đanija, kontaktirali smo Đanijevu ženu Slađu, ali do objavljivanja teksta ona nije odgovarala na naše poruke.

Podsetimo, Đanijev stariji sin Miloš oženio se prošle godine izabranicom Ninom, sa kojom je dobio dete, a i pevačev mlađi naslednik uskoro će stati na ludi kamen.

Video: UFC šampion odbranio titulu pa iskopirao Đanija: Sasuo u grlo alkohol direktno iz cipele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. oktobar 2021 | 18:05

    Ni jednu zenu nemoze toliko da pogodi kod neverstva muza koliko muzeve moze tek da pogodi neverstvo zene ,tako muski pamet u glavu ,jer i zene mogu biti mnogo bolji igraci u toj igri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA