≫ 

Karleuša ispod sakoa ne nosi ništa: Dole cenzurisala minimalno, a i dalje ubrzava puls

Pevačica je provokativnim izanjem raspalila maštu

  • 28

Pop zvezda Jelena Karleuša, na prvi pogled, svedenom kombinacijom oduševila je sve, ali kada se fotografija zumira mnogima se od "vreline" zvrti u glavi.

Naime, Jelena je pozirala u dubokim čizmama i sakou, na svom omiljenom mestu u porodičnoj kući, liftu koji joj služi samo za slikanje, kao što je jednom prilikom i rekla.

Međutim, kada se slika zumira, taj prizor definitivno nije za one sa "slabim srcem", jer sudeći po komentarima, pevačica ne nosi donji veš.

"Zumiram i sve se vrti oko mene", "Ups, izgleda da ne nosi donji veš", "Zna se ko je najbolja riba!", "Bomba si", "Čini mi se da nema gaćice, a da je intimni deo blurovala", "Prava bomba!", "Savršena žena", "Ne nosi ništa ispod sakoa", neki su od komentara.

Iako su se njeni pratoci pitali da li ima donji veš ili ne, Karleuša nije odgovala na komnetare i po tom pitanju ostala je "tajanstvena".

- Koliko je 180 centimetara u inčima? - napisala je Jelena uz fotografiju koju možete videti kao drugu u galeriji u nastvaku.

Video: Ovo do sada niste mogli čuti: Evo kako Prijovićka peva Karleušin hit, napravila lom u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA