Kenan nasrnuo na Rialdu?: "Jasno sam video da je došlo do fizičkog kontakta"

Navodni incidet se desio, prema tvrdnjama izvora, u automobilu

  • 3
Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović Foto: ATA Images

Maneken Kenan Tahirović navodno je fizički je nasrnuo na svoju bivšu devojku, pevačicu Rialdu Karahasanović, kako se navodi, pred nekoliko očevidaca.

Naime, kako tvrdi izvor, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je navodno udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama.

- Video sam da je uplakana i, iskren da budem, tek onda sam primetio da pored nje u kolima sedi onaj dečko iz Sarajeva sa kojim je bila u vezi dok su boravili u rijalitiju - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Čuo sam nju kako viče na njega, kao da se pravdala, a onda je i on povisio ton. U tom trenutku sam ugledao kako njegova ruka ide u pravcu njenog tela i jasno sam primetio da je došlo do fizičkog kontakta. Devojka je samo zanemela, a posle deset sekundi on je izašao iz automobila - rekao je izvor za Alo.

Kako bi proverili ove navode kontaktirali smo Rialdu koja do objavljivanja teksta nije odgovrala na naše pozive i poruke.

S druge strane, izvor blizak manekenu iz Sarajeva otkrio je da je on nakon raskida sa pevačicom želeo da ponovo bude s njom, da je ona bila spremna da pruži ruku pomirenja, ali zbog svega što se desilo, među njima je definitivno kraj.

- Kenan je došao u Beograd da bi se video s Rialdom i da izglade odnose. Koliko znam, bio je u Srbiji nekoliko dana jer je želeo da pruži još jednu šansu njihovoj vezi - rekao je izvor blizak manekenu.

Video: Oni tvrde da je bilo slučajno: Procurio snimak poljupca Rialde i Tomovića o kojem svi bruje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дтаган

    17. oktobar 2021 | 11:55

    Зашто зашто овде кваре нам просек нека иду у њихову лепу па нека се бију до миле воље

  • maca

    17. oktobar 2021 | 12:03

    Dobar ovaj Kenan…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA