Mira brutalno odgovorila na prozivku da joj je najveće dostignuće što je bila ljubavnica

- Niko meni ništa u životu nije poklonio, sve sam svojim trudom uspela

  • 8
Lepa Brena Mirjana Antonović posle suđenja Palata Pravde

Brena i Mirjana / Foto: ATA Images

Mirjana Antonović koja se na sudu bori za utvrđivanje očinstva sa pevačem Miroslavom Ilićem za kog tvrdi da je otac njenog sina Devina, jednim potezom na društvenim mrežama izazvala je lavinu osuda na njen račun.

Mirjana je poznata kako "divna, crna žena" iz pesme Kića Slabinca, sa kojim je sada objavila fotografiju na Fejsbuku. Ipak, nije se svima dopala ova uspomena iz prošlosti, pa je Antonovićeva naišla na negativne komentare.

- Da li je to najveće dostignuće u tvom životu biti ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo onih osamdesetih? Ovo je zaista za Farmu - pisalo je u komentaru, na koji je ona odgovorila.

- Moja najveća dva uspeha i ponos u životu su to što sam odhranila i vaspitala dva vrhunska lekara u Americi, a i to što sam dobila od moje dece javno priznanje u medijama, da sam dobra majka. Ako niste upućeni, koliko je masovan trud potreban za prethodna dva uspeha, pročitajte nešto. Veoma je teško, a pogotovu ako ste većinom samohrana majka, potičete iz bivše Jugoslavije, i stignete u Ameriku kao dete bez roditelja.

- Niko meni ništa u životu nije poklonio, sve sam svojim trudom uspela. Pored toga sam se visoko edukovala i vodila velike poslove. Trenutno sam u borbi da se izmeni zastareli zakon koji ugrožava decu u Srbiji. Dodatno sam napisala knigu ”Ovo malo istine” ako nekog zanimaju detalji. Ja nemam čega da se stidim. Ako neko ima nakaradne misli u svojoj glavi to je njegov problem. Ja sam sasvim zadovoljna svojim životom. Na samrti se sigurno neću kajati. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bih sve ovo uspela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspesima - napisala je Mirjana.

Video: Brena o susretu s Miroslavom Ilićem u sudnici: Komunicirali smo preko sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    18. oktobar 2021 | 14:54

    Svaka čast ovoj dami a neljudi neka se stide. Nisam Brenin fan, ali je u ovom slučaju dobila moju veliku naklonost. Istina je jedna. Bravo Breno! Mirjanai i njenim sinovima želim svako dobro i sreću.

  • Džoni

    18. oktobar 2021 | 19:41

    Aman ženo ostavi nas na miru sa tvojim švaleracijama!

  • Klijent

    18. oktobar 2021 | 16:25

    Gospodja Mira je bila udata u Americi za jako bogatog Amera koji je trgovao krznom, živjela sa njim ali imala je sa strane muškarce da je seksualno zadovoljavaju pa izmedju ostalih i Miroslav Ilić. Prodavnice krznom i robomOd krzna kad su zapale u krizu onda je namještala našim krimosima da pljačkaju njene prodavnice a ona naplaćivala od osiguranja. Mira je djavo ali je istina da je dete od Ilića ili možda nekog drugog njenog ljubavnika, Amerovo nije sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA