Ivon Jafali priznala: Nikola Đuričko i ja smo jedno drugom bili prva ljubav

Voditeljka je danas u srećnom braku sa građevinskim tehničarom

  • 2
Ivon Jafali

Foto: ATA Images

Voditeljka Ivon Jafali otkrila je da joj je prva ljubav bio naš poznati glumac Nikola Đuričko.

Ivon je ovu informaciju podelila nakon što je upitana kako komentariše sve što se dešava oko Mike Aleksića u poslednje vreme.

- Možda o toj temi nemam jasan stav, ali zato imam iskustvo koje ništa ne može da izbriše, koje je bilo veoma značajno za moje odrastanje i moju ličnost. Osim što je bio izvrstan pedagog, o njemu ništa drugo ne bih mogla da vam kažem. Njegovu školu sam pohađala s Nikolom Đuričkom i jedno drugom smo bili prva ljubav, a Miku sam gledala kao oca. Baš zbog svega toga, bila sam šokirana kada sam pročitala vesti, ali pre presude ne bih da se određujem prema tome - istakla je Ivon za Story.

Ona je danas u srećnom braku sa čovekom kog je upoznala dok je šetala kuče.

- Dve godine smo u braku, a zapravo se s Vladislavom poznajem tri. Sve je počelo sasvim spontano između nas i nastavilo je da se odvija upravo tako, sve do danas. Upoznali smo se preko kućnih ljubimaca, u šetnji, pa smo polako, kroz razgovor, sve bolje razumeli jedno drugo. Komunikacija se i kasnije pokazala kao ključ za naš odnos. On je građevinski tehničar i priznajem da smo dosta različiti. Sećam se da mi je jednom prijateljica rekla da sam previše izlazila s ljudima koji su mi slični, da mi je potreban neko drugačiji i ispostavilo se da je bila u pravu. On mi je veliki oslonac za sve, pa čak i za moj posao jer je, recimo, on smislio naziv Manjine i moje emisije - rekla je Ivon, sada lice K1 televizije.

Na pitanje da li i dalje razmišlja o tome da usvoji dete, s obzirom na njene ranije izjave da bi to volela, Ivon je rekla:

- Volela bih, svakako, i to da usvojim dečaka ili devojčicu sa afričkog kontinenta, ali još uvek prepuštam te stvari sudbini. Kao usvojiteljka sam se već pokazala, ako to ikako sme da se poredi, jer sam usvojila svog psa Anđu koja mi je bila najbolji prijatelj u najtežim trenucima o kojima smo pričali malopre. Ne vidim ništa loše u usvajanju, za dete je jedino važno da dobije puno ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA