• 7

Žestok okršaj pevačice i glumice: Ne morate vi ništa da znate, zabranjujem da me to pitate!

Ivi se nije dopalo to što je pitana privatno pitanje

  • 7

Elma Sinanović i Iva Štrljić žestoko su se sukobile u emisiji Sanje Marinković.

Do verbalnog okršaja došlo ne kada je Iva svojom uzdržanošću iznervirala Elmu, budući da je emisija upravno imala za temu ljubavne odnose.

- Ja zabranjujem da mi se postavlljaju takva pitanja, koja su mi se čitavog života često postavljala. Prvo, oni i ne znaju da li imam partnera, to pitanje se ne računa, jer vi o meni ništa ne znate, prema tome nema potrebe da me to pitate. Je l' mogu da završim?! - upitala je Iva, jer se Elma ubacila.

- Nije fer! Pa, čekajte... Trebalo bi da znamo da li imate partnera ili nemate. Ako nemate, ništa nam niste rekli - rekla je pevačica.

- Ne morate vi ništa da znate o meni ako ja to neću da kažem. Ne mora niko da zna, ako ja nešto ne želim da kažem. To je to! Ja ne moram da govorim o sebi ništa što ne mislim da bi trebalo ikog da zanima. Zašto bih ja to govorila? - upitala je Iva.

- Nekako razgovaramo o tome, trebalo bi da se zna, da li smo same ili zauzete - nastavila je Elma.

- Zašto mora da se zna o meni bilo šta što ja ne želim da se zna? Ja imam pravo na svoj život da ga čuvam strogo onako kako ja mislim da treba - revoltirano je odgovorila Štrljićeva.

- Pa, dobro. Mnogo si lepa, lepša si uživo, ali treba da znamo da li si zauzeta ili ne - rekla joj je pevačica.

- Uvek se očekuje da neko bude uguran u neku katergoriju. Svako ima pravo da svoj život iskreira onako on misli da treba. Sredina! - završila je Iva.

Video: Provereni saveti Ive Štrljić da što lakše prevaziđete migrenu: Imam migrenu od 16. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima