≫ 

Đedović o bliskosti sa Cecom: Brišem svaku poruku koju razmenimo, znam sve o njoj

Čuvam svaku njenu tajnu i uredno brišem svaku poruku koju s njom razmenim posle našeg dopisivanja.

  • 0
Marko Đedović Ceca Ražnatović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Đedović, otvorio je dušu i neposredno pred ulazak na imanje otkrio je detalje druženja sa filk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. On je naveo da zna sve Cecine tajne te da je često savetuje kada je ljubavni život u pitanju.

Estradni novinar tvrdi da briše poruke u telefonu kada se dopisuje sa pevačicom da neko slučajno ne bi saznao pikanterije iz njenog života.

- Ceca me obožava, sviđa joj se kako se ponašam i kako komuniciram sa drugima. Kada sam prvi put izašao iz rijalitija, jedan novinar mi je rekao da mi je poručila da joj se javim. Poslao sam joj poruku i zahvalio sam se što me podržava. Tako je počelo naše prijateljstvo. Videli ste da mi je u "Zadruzi 4" slala poklone, tortu i čestitku za rođendan. Ona svima priča kako sam joj dobar drug. Prati svako moje gostovanje na televiziji, pa posle svratim do nje da popijemo kafu i ispričamo se - počinje Marko priču i dodaje da je Ceca najbolji dokaz kako su najveće zvezde zapravo najnormalnije na estradi:

- Ne poznajem osobu koja ima normalniji pogled na estradu i na život od nje. Ceca i ja znamo sve jedno o drugom, ali to nikad nećemo ispričati nekom trećem. Čuvam svaku njenu tajnu i uredno brišem svaku poruku koju s njom razmenim posle našeg dopisivanja. Za svaki slučaj.

Đedović kaže kako Cecu savetuje je oko momaka:

- Rekao sam joj da ne treba da se udaje i da je najbitnije da bude srećna. Taj papir joj ništa neće značiti u životu, niti će je učiniti srećnijom. Samo želim da bude voljena, jer ona to najviše zaslužuje.

I Marko je voljeno biće, a to najbolje znaju njegovi roditelji Branko i Lidija, koji su ga tako silno želeli i jedva uspeli da ga dobiju:

- Mama i tata su se dugo lečili da bi mogli da dobiju decu. Zato su mene dosta razmazili, a posledice toga su i dan-danas vidljive. Često umem da kažem da sam savršen, jer su moji roditelji tri godine osmišljavali kako ću izgledati. Po meni se vidi koliko su deca dobijena iz ljubavi lepo vaspitana, a ne kao ona koja su rođena tako što se nekome 'omaklo'.

Detinjstvo je proveo u Čačku i za taj grad vezuju ga samo lepe uspomene.

- Imao sam divno detinjstvo i lep odnos sa ocem i majkom sve vreme dok smo živeli u Čačku. Nisam bio ljubomoran kada sam posle godinu i po dana dobio sestru Jovanu, koju svi neizmerno volimo. Bio sam tvrdoglavo dete i dva puta su me roditelji istukli kao konja. Prvi put kada me je mama poslala da učim tablicu množenja, a ja sam legao i zaspao. Probudila me je i poslala da uberem prut kojim će me tući i lepo me je njim išibala - ispričao je Đedović za Kurir.

Video: Ceca odbila da odgovori na jedno pitanje o Karleuši, a za ćerku rekla: Nisam ja PR Anastasijin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA