≫ 

Jasna poruka Davida Dragojevića nakon što se Dejan opet odrekao njega i majke Biljane

- Nisu me podržali kad je trebalo. Podržali su osobu koju ne poznaju. Ne interesuje me ko će, pogotovo oni da me podrže - deo je onoga što je Dejan rekao prošle noći

  • 10
David i Dejan Dragojević Foto: Nikola Tomić

David Dragojević veruje da će se situacija sa bratom Dejanom rešiti, čemu svedoči i objava na njegovom Instagram profilu, nakon što je Dejan kazao da je to "zatvorena tema".

Naime, David je na storiju objavio snimak na kom se vidi njegova i Dejanova majka, uz stihove pesme "Sve će doći na svoje".

Podsetimo, Dejan je prošle noći, 27. oktobra, tokom pitanja gledalaca upitan sledeće:

- Hipotetički da znaš da te majka i David podržavaju, da li bi bio spreman da im oprostiš?

Na to je odgovorio:

- Ne. To je zatvorena tema, nisu me podržali kad je trebalo. Podržali su osobu koju ne poznaju. Ne interesuje me ko će, pogotovo oni da me podrže. Gazili su me godinama, a sad da me podrže. Nema potreba niko da se raspada, niti te žalopojke.

- Što se ti raspadaš, a nema potrebe? Ona te je rodila, a ti nju ( prim. aut. Dalilu) u rijalitiju našao. Raspadala se jer je videla da će ovakav ishod biti - kazao mu je Marko Đedović.

- Neću da se svađam. Bile su stvari gde nisu bili uz mene. Ne postoji da nisam bio dobar sin. Bio sam čistog obraza, kao i u ovom odnosu. Ja se sad kajam se i za svaku svoju suzu koju sam ovde prolio. Kad si rekao da su se pokrili i imali intimne dodira, to je za mene fuj i odvratno... Kao neka povraćka. Postoje neka hronološka dešavanja, koja će on morati da shvati - rekao je Dejan.

- Ne ide da se ti posle ne znam koliko pokrivaš sa momkom... Gde je tu čast? Dalila i ja koji smo pet godina sakrivali to, ustajali i govorili da naše nismo videli. Sad kad je u žiži javnosti radi stvari transparetno. Njen obraz, njena čast. Žali Bože sa kim sam ja bio. Tema me ne interesuje. Svom tati bih rekao da ne menja mišljenje koje je stekao o Dalili. Nema potrebe da se on meša, niti bilo ko - ispričao je Dragojević.

- Činjenica je da me mrze, sigurno moj otac nije rekao "Svaka čast" - dodala je Dalila.

- Rekao sam za odnos sa majkom, okrenuli su mi leđa kad su mi najviše trebali. Gazili su me i prolazili pored mene kao pored groblja. Kad bude podela imovine, otićiću da uzmem šta meni pripada, ali tamo da idem, nema teorije - nastavio je Dejan.

- Jednu stvar koju znam je da to nije hipotetički, znam kako je David reagovao. Prvo je rekao da se sprdaju, verovao je njemu. To mu je bilo lakše da veruje. Jedne večeri kad smo se dopisivali, on je po**zdeo, hteo je iz Novog Sada da dođe, pričali smo dugo. Znam da se majka nije oglašavala, znam da je zdravstveno loše, jako. Znam da je Goran kod njih, sa njima i uz njih i da najmanje nema lepo mišljenje - dodao je Đedović.

Video: David Dragojević: Poželjniji sam od kada sam slobodan! Nisam u kontaktu sa Anom i Aleksandrom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    28. oktobar 2021 | 16:18

    Dalilu necu da komentarisem,sve smo videli i culi ovih proteklih dana.Dejan isto nije cvecka.Kakav samo nadmen stav je imao kad je usao u zadrugu.A svi znamo da je bio na Dalilinom povocu.

  • Olja

    28. oktobar 2021 | 16:16

    Dalila je sve ono sto jedna zena ne treba a i ne sme da bude.Sto se Dejana tice,on je mlakonja koji nema pojma o zivotu.Dalila ga je vodila kroz zivot i rintala,dok je on sedeo kuci i igrao igrice.Tako reci,naucio da zivi na njen racun i sad mu je tesko,jer zna da ce se bez nje tesko snaci.

  • Nikolic

    28. oktobar 2021 | 16:20

    Mujici i Dragojevici isti.Niko od njih nije cvecka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA