Kija priznala da joj Dejanove suze teško padaju, a onda je žestoko potkačila Lunu!

- Kad sam videla kako plače, sva sam se naježila - rekla je Kristina

  • 53
Luna Đogani, Dejan Dragojević, Kristina Kija Kockar Foto: ATA images, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pevačica Kristina Kija Kockar prokomentarisala je situaciju u kojoj se u rijalitiju našao Dejan Dragojević, a zatim i "potkačila" Lunu Đogani.

Naime, Dragojevića je ostavila supruga Dalila Dragojević i uplovila u vezu sa Filipom Carem, što je Dejan izuzetno teško podneo i ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio ženu.

- Ne mogu da kažem da je drugačije muškarcu ili ženu. Bol i poniženje, isto je. Boli koliko voliš. Kad sam videla kako plače, sva sam se naježila. Ne razmišljam o tome da pobedi, razmišljam da se izvuče. Znam tačno šta mu je u glavi, sve što je bilo i meni. Hoće da izađe iz svoje kože. Sledeća faza "nije mi ništa", i onda pukne - rekla je Kija.

Kristina je zatim istakla da ona i Luna ne mogu da se porede, jer je ona bila supruga, dok je Đoganijeva, kako je rekla, bila ljubavnica.

- Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto na ničiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina - istakla je Kija u razgovoru sa medijima, na jednom događaju prošle noći.

- Komparacije se uvek prave, ako dođe do toga pričaćemo i tada - dodala je ona o Đoganijevoj, koja je u rijalitiju imala aferu sa Kijinim tadašnjim mužem, pevačem Slobom Radanovićem.

Podsetimo, Luna i Sloba raskinuli su još u Zadruzi, dok su se Kija i Radanović razveli nakon izlaska iz rijalitija.

Video: Na usporenom snimku svi su primetili dva detalja: Kija sa Arkanovim sinom uskočila u bazen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lažsvejelaž

    29. oktobar 2021 | 10:57

    Ova svaki put različito. Prvo Luni želi sve najbolje, pa onda ponovo udara na Lunu. Razlog jer joj je Luna posle mnogo vremena i to insistiranje novinarke pomenula i poželela joj mir i sreću, da se ostvari kao žena i majka. Šta ima loše u tome? Kad je videla da narod se okrenuo ka Luni sad ponovo poteže priču da joj je Luna nešto rasturila, brak mogu da rasture samo supružnici ne treća osoba. Poznato je da im je brak bio skalamerija.

  • Anđela

    30. oktobar 2021 | 14:52

    Slažem se sa Petrom i Đorđem.Maknite ljubavnicu Lunjaru.Muka mi je kad je vidim.Gledali smo je 9 meseci i sve videli.

  • Petra i Đorđe

    30. oktobar 2021 | 14:22

    Zašto stavljate ovu ljubvnicu uz Kiju i Dejana?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA