David uputio Dejanu poruku koja tera suze na oči: Toliko toga bih imao da mu kažem...

David je podelio staru fotku sa mlađim bratom Dejanom iz srećnih vremena, kada su još razgovarali

  • 5
David Dejan Dragojević Foto: Nikola Tomić, ATA Images

David Dragojević oglasio se i dirnuo sve emotivnom porukom nakon što je njegov brat Dejan Dragojević, sa kojim nije pričao oda 2017. godine, dobio stvari od njega i vidno se obradovao.

On je objavio je staru fotku sa mlađim bratom Dejanom iz srećnih vremena, kada su razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, u čijim se stihovima pronašao.

- Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek' ne diraju... Milom ili silom na tebe ne dam nikom - glase stihovi koji su dirnuli sve.

David je istakao da je bio presrećan kada je video da se Dean obradovao stvarima koje mu je poslao, ali da je strahovao da neće prihvatiti stvari kada shvati da su od njega.

- Mnogo sam bio srećan, to je prvo bilo što sam video kada sam se probudio... I ne mogu da opišem sreću, zato sto je konačno bio srećan i nasmejan, nakon ovih dana kraha koji je doživeo! Njegova sreća je i moja sreća, puno mi je srce, i toliko toga bih imao da mu kažem i da ga zagrlim da mu dam snagu - kaže David za Pink.rs i priznaje da se plašio da mu brat neće prihvatiti stvari ukoliko shvati da mu stižu od njega.

Dejan i David Dragojević David Dragojević, Printskrin: Instagram/david__dragojevic

- Jesam, plašio sam se toga najviše! Zamolio sam da se ne sazna da je od mene, niti sam bilo kome šta govorio. Želeo sam da dobije stvari i da ima novo nešto. Mislim da oseti da je od mene i da mu je drago, Miljana odmah na keca kaže: "Šta ako je od David?!", dovoljno je bilo to. Iskreno, danas sam najsrećnija osoba na svetu. Samo da je srećan - ispričao je Dragojević.

Video: David Dragojević: Majka je mogla da mi se šlogira, Dalilin otac od sramote ne sme na ulicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. novembar 2021 | 16:33

    Kada se braća slože ni jedna tvrđava ne može biti jaka kao njihovo zajedništvo.

  • V.s

    2. novembar 2021 | 16:51

    Nedaj na Brata I borise za svoju krv jel jedna vasMajka rodila.

  • Душан Краишник Бања Лука

    2. novembar 2021 | 17:26

    Недајте се Браћо 💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA