Nestvarna slika Tanje Bošković u kupaćem od pre 40 godina oduzima dah, ali bukvalno

Ono što su obožavaoci odmah primetili je to da se glumica ni malo nije promenila, da i dalje neguje prirodnu lepotu

  • 10
Tanja Boskovic Foto: ATA Images

Glumica Tanja Bošković (68) i u sedmoj deceniji izgleda prelepo, a sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija od pre otprilike 40 godina na kojoj glumica izgleda, u najmanju ruku, zanosno.

Instagram stranica "domaća kinematografija" objavila je fotografiju Tanje Bošković staru skoro četiri decenije, a ono što je izazvalo opštu pometnju je da se četrdeset godina kasnije glumica gotovo uopšte nije promenila.

Ono što su obožavaoci odmah primetili je to da se glumica ni malo nije promenila, da i dalje neguje prirodnu lepotu te da su bore na njenom licu glumici dale samo ozbilnost.

Mnogi su prokomentarisali da su godine za nju samo broj, i da bi Tanja danas trebalo da bude primer mnogim mladim devojkama.

"Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Bez daha je gledam", "Ovo je nestvarna lepota", "Ovo se teško vidi danas...", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Svojevremeno, glumica je otkrila tajnu svoje lepote i mladim ženama poslala je snažnu poruku:

- Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote.

I danas ova neverovatna dama šeta svoj osmeh beogradskim ulicama, spremna da zakorači u sedamdesete.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Domaća Kinematografija (@domaca__kinematografija)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA