≫ 

Nikolija prvi put pokazala svog brata po ocu: Evo kako izgleda Luka

Luka se inače prethodnih godina nije eksponirao u javnosti

  • 0
Nikolija Jovanović Nikolija Jovanović, Foto: ATA Images

Popularna pevačica Nikolija Jovanović održala je prvi nastup nakon duge pauze zbog njene trudnoće sa drugom ćerkicom koju je dobila u ljubavi sa Reljom Popovićem.

Nikolija se pojavila u izuzetno intrigantnom, a opet opuštenom izdanju, kojim je istakla njenu već savršenu figuru i to samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Međutim, pored prvog nastupa nakon duge pauze, Nikolija je imala još jedan povod za slavlje, a to je punoletstvo njenog brata Luke Jovanovića.

Luka se inače prethodnih godina nije eksponirao u javnosti, a Nikolija je svog brata po ocu, prvi put odlučila da ga pokaže sada kada je napunio 18 godina.

Nikolija je na Instagram profilu objavila fotografiju sa Lukom, te mu je emotivnom i dirljivom porukom čestitala punoletstvo. Ispod fotografije su se nizali komentari kako pohvala za Nikolijin nastup i izgled, tako i rođendanske čestitke za njenog brata Luku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Pored brata Luke, Nikolija, po ocu ima i sestru Teodoru.

- U našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dve - rekla je Nikolija svojevremeno za domaće medije.

Video: Relja sasvim iskreno: Nikoliju volim da vidim bez ičega na sebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA