≫ 

Misica i David zaplakali zbog Dejana: Emotivni prizori ih slomili, nisu krili suze

- On ne zna kako se zatvorio, šta ga čeka, mlad je momak, lep, perspektivan, čeka ga budučnost - kazao je David za svog brata

  • 0
David, Dejan Dragojević, Jovana Ljubisavljević Foto: TV Pink, Youtube/Zadruga Official

David Dragojević se dotakao odnosa svog brata Dejana Dragojevića i njegove supruge Dalile Dragojević, pa otkrio da je ona uvek bila sklona manipulacijama, a nije izdržao pa je pustio suze dok je gledao njihove porodične momente.

Naime, on je gostovao u emisji "Magazin In", a tom prilikom su svi u studiju pustili suze.

- Ona je vrlo agresivna žena - kazala je Cakana, koja je sa Davidom bila u emisiji "Magazin In".

- Jeste, dešavalo se da nasrne na muškarca, postoji i klip gde ona kaže: "Zamisli da budeš sa mužem, rodiš mu dete, a on te nijednom ne udari". Sklona je tome, voli to - otkiva David.

- Ne znam da li je tukla Dejana i šta je bilo između njih u četiri zida, ali ona jeste sklona tome. Vidite i sami kako se ponaša, ali uvek ima neki tračak nade. zato on nju i neće da uvredi, jer u podsvesti misli da će se jednog dana to sve okrenuti, ali neće - kaže Dragojević.

- Nemoguće je da se tako neko ponaša, ne sumnjam da je nasrnula na Dejana. Ja bih je sredila za tri minuta. Ona stalno ima taj trip kosom, bila mi joj kosica kratka. Ja sam isto agresivna prema agresivnim osobama, ošišala bih je - kaže Cakana.

Sanja Marinković se dotakla i klipa koji je Biljana Dragojević nedavno objavila na društvenoj mreži Instagram, zbog kojeg se većina gostiju rasplakala, uključujići i Davida, ali i Jovane Ljubisavljević, koja je takođe bila u emisij i nije mogla da sakrije suze u očima.

- To je moj brat, bio sam sa njim u sobi 20 godina... On je sve moje i dalje! Ali, šta da radim... Biće bolje! On ne zna kako se zatvorio, šta ga čeka, mlad je momak, lep, perspektivan, čeka ga budučnost - kazao je David.

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA