≫ 

"Balaban poludeo, presela mu veza sa Marijom! Često su imali nesuglasice, ali..."

- Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja - rekao je izvor

  • 21
Marija Karan, Vladan Balaban Foto: ATA Images, Facebook/Vladan Balaban

Glumica Marija Karan sukobila se sa dečkom Vladanom Balabanom, koji joj je tom prilikom navodno udario šamar, nakon čega je glumica navodno razbila zadnje staklo razbila na vozilu svog partnera.

Nakon incidenta Balaban je besan, jer nije želeo da se eksponira u medijima, naročito ne na ovakav način, što je između ostalog i izjavio njegov advokat.

- Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza sa Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos. Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja - rekao je izvor blizak paru za Blic.

Inače, povodom celog slučaja juče se oglasio i Balabanov advokat, koji je između ostalog i potvrdio da nije želeo da se eksponira medijski.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u Republici Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

Do sukoba je, podsetimo, došlo nakon što je Vladan izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban navodno ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom "poršeu".

Protiv Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv Marije, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Video: Ovako izgleda razlupani porše dečka Marije Karan: Glumica mu oštetila kola jer je navodno ošamario

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    7. novembar 2021 | 11:09

    Zena bre ima psiho problema.

  • Jo

    7. novembar 2021 | 11:39

    Opet kažem vozim škodu plata 450 evra redovna,ako je mala zainteresovana tu sam,nisam nasilan i još samo da joj auto i plata pasu😁😁

  • Sd

    7. novembar 2021 | 14:31

    Šta si tražio sa tom istrošenom propalom sponzorušom to si i dobio. Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA