≫ 

Snimak poslednjeg nastupa Marinka Rokvića razara dušu: Nasmejan sa sinovima pevao o Dunavu

Pevač je na ovom snimku bio raspoložen, smejao se i pevao uprkos tome što je već tada bolest ostavila traga i na njegov fizički izgled.

  • 1
Marinko Rokvić Foto: Youtube/Domaća Muzika UŽIVO, A. Nalbantjan

Marinko Rokvić izgubio je bitku sa opakom bolešću u subotu, 6. novembra, i od tog trenutka porodica, prijatelji ali i celokupna javnost ne mogu da se oporave od šoka. Od Rokvića se svakodnevno opraštaju i poštovaoci njegove muzike tako što na društvenim mrežama postavljaju snimke i slike sa njegovih nastupa.

Sada se pojavio i snimak sa poslednjeg nastupa koji razara dušu. Na njenu se vidi pevač kako u društvu svoja dva sina na sceni peva najveći vojvođanski hit "Dunave, Dunave" pred više hiljada ljudi.

Pevač je na ovom snimku bio raspoložen, smejao se i pevao uprkos tome što je već tada bolest ostavila traga i na njegov fizički izgled.

Ispred Rokića je više hiljada ljudi pevalo sa njima u glas i gotovo ništa nije ukazivalo na to da pevač vodi tešku borbu.

Marinko se borio i sa teškom bakterijom koju je zadobio tokom lečenja, što je pogoršalo njegovo zdravstveno stanje, a kasnije i sa metastazama. Od prvog trenutka bio je spreman za borbu i nije klonio duhom, navodi za Kurir izvor blizak porodici.

Marinko je primao hemoterapije, koje su u početku delovale, pa je polako počeo da se vraća svakodnevnim aktivnostima i osećao se dobro. Nažalost, nije mogao da se vrati muzici i nastupima jer je posle nekoliko meseci od operacije, dok su još trajali oporavak i lečenje, otkriveno da ima metastaze na drugim organima, pa je morao da se podvrgne novim, jačim hemoterapijama. Za to vreme nije ga uopšte bilo u javnosti, a samo dva puta kratko se oglasio u medijima.

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Medutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe - naveo je pevač u poslednjem razgovoru sa novinarima.

Video: Nikola Rokvić na ivici suza ispred kuće progovrio o pokojnom ocu: “Teško je, spasao nas je od sebe”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    8. novembar 2021 | 12:38

    Tuzno,napusti nas jos jedan od VELIKIH,saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA