Tanja: Dušan je pitao da li imam dečka, deca su se izjasnila da ne žele da čuju tatu

- Bilo bi lepo da skupi hrabrost da dođe u Srbiju i da odgovara za ono šta je uradio meni i deci - rekla je pevačica

  • 5
Tanja Savić i Dušan Jovančević Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić govorila je o svom suprugu Dušanu Jovančeviću i otkrila deo Dušanovog razgovora sa njihovim sinovim, Đorđem i Maksimom, u kom je naslednike pitao da li Tanja ima dečka.

- Jedan prođe, drugi dođe. Ne može da me poremeti sve što misli, na svojoj koži sam osetila šta znači kad živiš sa manipulatorom, u braku, sa decom, sve upijaju, sve gledaju, gledaju kako im otac maltretira majku, to su gledali kao mali, kad pomenu ja kažem da se ne sećam, kao da mi nije stalo. Osetim tu tugu, počeli su da se otvaraju, da mi govore što su proživljavali sa njim - govorila je Tanja i dodala:

- Oni su se pre dva dana izjasnili da žele da čuju tatu. Ja nemam problem s tim, ja sam to prisluškivala iz prikrajka. On ih je pitao oko obaveza, i tražio mene. Stariji sin: "Mama, molim te, pričaj, pomiri se sa tatom". Mislim se, dete, shvatićeš jednog dana kroz šta sam prolazila. Ja sam se javila njemu, dok sam mesila hleb. Njemu je sve to nelogično, da sam domaćica, da čistim, sad imamo i mačku u stanu. On je meni nametao da ne znam ništa, da sam glupa, da sam ružna, njegova majka mi je govorila da sam ružna, da skinem šminku, da me ljudi vide kakva sam.

- Mačak je ogrebao dete. On je rekao da ja maltretiram decu, osvanulo je u novinama da ja bijem decu. Mada, i deca manipulišu roditeljima. Iz neznanja, na koju će stranu, postanu manipulativnu. Svakako znaju da koriste što su roditelji u svađi. Taj period smo prošli, sad je sve divno, svaku noć "Ununuškaj me, mama, nahrani me mama". To mi srce ispunjava - ispričala je pevačica i dodala:

- Tad dok sam mesila hleb, zvao me da pita da li imam dečka. Njemu je preokupacija Tanja Savić, kojoj nije uspeo da uzme sve pare. Ja sam pre bila jadna, mučenica, koja ne zna po emisijama dve rečenice da sastavi. Kolika je moć te manipulacije, da te kontroliše, um, da ti kaže: "Glupa si, i ne vrediš". Kao Boga sam ga volela, ali bila sam slepa kod očiju. Kad sam otvorila oči, bila sam svesna šta sam sve propustila. Sve sam zapustila, porodicu, karijeru. Ja sam se udala sa 24 godine, šta sam znala, pala sam na plave, zelene oči i na Gold koust. Dok je bio po kafanama i pio, ja sam bila sa decom. Voleo je da mi govori sarkastično "Sveta Marijo, ti si sveta Marija" .

- Ne želim ime da mu spomenem, dakle kad me je tražio od dece na telefon. Pitao me: "Imaš li momka, ima li mama momka", pitao je decu, a deca su odgovorila: "Mema mama dečka, ona je non stop sa nama". Od mene mu je ostalo samo da me pominje u novinama. Bilo bi lepo da skupi hrabrost da dođe u Srbiju i da odgovara za ono šta je uradio meni i deci - rekla je Tanja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Zbog ovog snimka u Lambordžiniju, nastao je haos: Tanja Savić oštro odbrusila hejterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA