≫ 

Nikola Rokvić u najtežim trenucima pronašao je mir u manastiru: "Hvala svim ljudima"

Marinkov sin se zahvalio svima koji su bili uz njega

  • 2
Marko, Slavica i Nikola Rokvić Foto: Marko Jovanović

Pevač Marinko Rokvić prminuo je 6. novembra u porodičnoj kući, nakon duge i teške bolesti, a njegov sin Nikola obilazi pravoslavne svetinje.

Naime, pevač je iza sebe ostavio suprugu Slavicu, sinove Marka, Nikolu i Darija i unuke. Vest o njegovoj smrti rastužila je čitavu javnost, a njegov naslednik Nikola zahvalio se svima na podršci u teškim trenucima.

On je par dana nakon očeve sahrane na svom Instagramu podelio fotografiju iz manastira uz koju se zahvalio svima koji su bili uz njega i njegovu porodicu.

- Hvala svim dragim ljudima što ste uz nas u najtežim životnim trenucima, mnogo znači, sve bih vas zagrlio i izljubio! Bog vas blagoslovio! - napisao je Nikola, a mnogi su zapazili da je na ovoj fotografiji nasmejan, te su njegovi pratioci prokomentarisali da je na ovom mestu našao mir nakon porodične tragedije.

Podsetimo, i pokojni Marinko je bio veoma pobožan. On je sa svojom porodicom novčano pomagao mnoge srpske manastire. Kao pravi hrišćanin, on nije želeo da se o tome priča u javnosti.

Video: Najpotresniji momenat komemoracije: Sinovi Marinka Rokvića ustali pa sa Zvezdinom legendom zapevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    15. novembar 2021 | 23:11

    Ovo je slika od prošle god, bili su u manastiru par dana, pisalo se o tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA