≫ 

"Devojko, koliko si štrokava": Dok Zorannah priča pas joj glođe četkicu za zube, ali to nije sve

- Paletu sam ovde videla, reč nemam. Ebola j***te. Svaka čast za imunitet, može traktorsku gumu da pojede lagano - glasio je komentar na Tviteru

  • 0
Zorana Jovanović Zorannah Printskrin: Youtube/Zorannah

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, ponovo je zgrozila javnost, a pratioci na društvenim mrežama su joj poručili da je aljkava.

Ovoga puta, blogerka je pokazivala šminku koju nosi na putovanja, između ostalog i četkicu za zube koja košta 30 hiljada dinara. Zoranah četkicu drži bez zaštite u neseseru sa drugim stvarima, poput parfema i paleti senki za oči, što je nehigijenski.

U trenutku dok je Zorana gledala u kameru i pričala, njen pas pomeranac prišao kozmetičkoj torbici i počeo da glođe četkicu za zube, zbog čega su usledili brojni komentari njenih pratilaca da su zgroženi.

S obzirom na to da je često na meti kritika zbog svoje nepedantnosti, pratioci su je i ovoga puta komentarisali, a neki su čak posumnjali i da će bez problema nastaviti da koristi ovaj pribor za čišćenje zuba. No, Zorana je tokom videa poručila: "Ok, menjamo četkicu".

- Ok, upravo sam preletela preko štrokinog videa. Dobro, da li me neko za***ava da joj pas glođe četkicu za zube? Mogu da se kladim da je tako koristi posle. J***m te živote, koliko si prljava! - jedan je od komentara na društvenim mrežama na račun blogerke, a nizali su se i drugi.

- Pa i uživo izgleda štrokavo, kao da je mazala blato po licu. Ali opet, dobra je ona devojka, samo je razmažena i neuredna. Povratiću. Ne sumnjam da neće zameniti četkicu... - takođe je jedan od komentara.

- Draga devojko, koliko si štrokava... - još je jedna reakcija.

Inače, četkica za zube koju je pas glođao košta čak 30.000 dinara.

Nakon što je Zorannah pokazala i u kom stanju je šminka koju nanosi na lice, dodatno su je komnetarisali da je aljkava. Kada se pohvalila jednom skupom paletom senki za oči, mnogima su primetili da je pomenuta paleta toliko prljava, te da bi mogla nekad da je prebriše.

- Paletu sam ovde videla, reč nemam. Ebola j***te. Svaka čast za imunitet, može traktorsku gumu da pojede lagano - glasio je komentar na Tviteru.

Video: Dočekala najzad svoj trenutak za osvetu: Devojka vratila Andriji za ono davljenje vicevima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA