≫ 

Anabela pozirala u izazovnom miniću: Pevačica pokazala izvajane noge i bezobrazan šlic

Pevačica je ovoga puta rešila sve da obraduje fotkom koja je njene pratioce podsetila koliko je zgodna

  • 23
Anabela Atijas Anabela Atijas, Foto: ATA images

Pevačica Anabela Atijas ima 46 godina, a na slici koju je poslednju objavila na društvenoj mreži Instagram izgleda bar deceniju mlađe.

Naime, Anabelu važi za osobu koja se retko šminka i ume da nosi i "kežual" stajling, ali ovoga puta je rešila sve da obraduje fotkom koja je njene pratioce podsetila koliko je zgodna.

Pevačica je pozirala pred ogledalom u izazovnom miniću koji je istakao njene izvajane noge, a svi su gledali u šlic koji je otkrio njenu butinu.

Uz plavu kombinaciju koju je ponela, izabrala je talase u kosi, a deo lica je pokrila dok se slikala jer je u ruci držala telefon.

Pomenuti stajling Anabele Atijas, ali i još neka njena izdanja, pogledajte u galeriji u ispod:

Video: Pevačica u prirodnom izdanju: Anabela pokazala lice bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    17. novembar 2021 | 08:45

    A šta ona peva.

  • Maja

    17. novembar 2021 | 09:33

    Za cerku je bomba .. i u njenim godinama i sada . Zenstvena je i ima šarma ... to ne moze da se operise i kupi - srecom ! Nema coveka bez mana ...

  • 18. novembar 2021 | 20:54

    Luna je,po meni,najlepsa devojka na nasoj estradi,kad neko poredi majku i kcerku,to je monstruoznost,majka i kcerka se ne porede,nisu drugarice! Al posto jedna opsesivna budala,Lunina hejterka,poredi majku i kcerku,napisacu za LUNU: ✨Luna premocno izgleda,unikatna lepotica,ima ogromnu harizmu,carobni osmeh,te prelepe oci ...Nijedna ne moze da se poredi sa Lunom po unikatnoj carobnoj lepoti,pa ni njena majka Anabela ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA