≫ 

Očajna Bekuta ne izlazi iz stana, neprekidno je na vezi s Mrkinim lekarima: "Stalno plače"

Kako smo ranije pisali, Mrkonjićevo stanje jeste ozbiljno ali ne i kritično

  • 1
Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer je njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, u ozbiljnom je stanju i smešten je na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru.

Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi.

Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Pevačica poslednjih nekoliko dana, koliko ne može da ide u bolničku posetu Milutinu, ne izlazi iz stana a da o Ani najviše računa vode unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno obilazi, prenosi Blic.

Podsetimo, juče, 18. novembra, mediji su objavili da se lekari bore Mrkonjiću za život i da je on kritično pa čak i da je na respiratoru.

Kako je u ovoj zdravstvenoj ustanovi rečeno za Telegraf.rs nije istina da je on na respiratoru, njegovo stanje jeste ozbiljno ali ne i kritično. Dok ovog jutra, 19. novambra, stižu optimistične vesti, a to je da je on bolje.

Video: Bekuta otkrila šta joj je Mrkonjić poklonio za 61. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Basel

    19. novembar 2021 | 19:04

    Jel ti doktori nemaju drugo posla nego da po ceo dan imaju Anu ne telefonu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA