Ovo je dečko za kog se udaje Ksenija Knežević: Zajedno su od njene 19. godine

Ksenija i njen dečko Nikola imaju ozbiljne planove za budućnost

  • 3
Ksenija Knežević Foto: Instagram/aleksandar_dramicanin

Članica grupe "Hurricane", pevačica Ksenija Knežević, pomirila se sa dečkom Nikolom Todorovićem, sa kojim je nedavno raskinula, a s kojim je bila pet godina je u vezi.

Iako su je nedavno spajali sa mladim glumcem Pavlom Mensurom, dok u jeku priča i medijskih natpisa nije demantovala ove navode, kao ni on, Ksenija je sada izjavila da je ipak u vezi sa Nikolom i da imaju ozbiljne planove za budućnost.

- Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga - rekla je Ksenija za "Premijeru".

Uraganka je nedavno u intervjuu za Telegraf.rs ispričala da su ona i njen partner Nikola započeli zajednički život.

- Mi ne pričamo toliko o našem ljubavnom životu. Samo ću reći da već ulazim u šestu godinu veze sa mojim partnerom. Možda smo se odlučili na sledeći korak. Počeli smo da živimo zajedno - rekla je ranije Ksenija za Telegraf Jetset.

Raskid Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

- Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur - rekao je tada za Telegraf Jetset.

- Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu - naveo je ranije izvor.

Video: Jedna počela da živi sa dečkom, druga napravila pesmu za Cecu! Uraganke o novitetima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA