Mama Tanje Savić sa kapije porodične kuće poručila: Kakav Draško? Ne treba joj niko!

- Jedva sam se jednog otarasila - Rekla je Živana

  • 9
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić nije javno potvrdila da je u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, ali je sve najlepše govorila o njemu i uvek sa osmehom na licu.

Iako se i dalje sepkuliše da su njih dvoje u emotivnoj vezi, ni političar ni  pevačica nisu javno to potvrdili, a sada je i tanjina majka Živana rekla da "nema ništa od te veze".

Naime, ona je prvo ekipi "Blica" sa kapije porodične kuće rekla da ne želi da govori za medije o njenoj romansi sa političarem Draškom Stanivukovićem jer nije poznato lice.

- Nađite nju, pa pričajte sa njom. Nisam videla nikog. Imali smo koronu, bili smo u izolaciji. Ranije sam kupovala novine kada se Tanja takmičila u "Zvezdama Granda", a sada imam telefon pa čitam - rekla je Tanjina mama za Blic, pa dodala: 

- Ništa nije tačno. Kakav Draško? Jedva sam se oterasila od jednog (prim.aut. Dušan Jovančević), šta će joj sada muž. Ne treba joj. Otom potom. Ne mogu nikom da zabranim, ali sada su joj deca tu i ne traba joj niko. Sada treba da čuva decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA