≫ 

Sanja Marinković u 48. godini bez traga šminke: Jedni su šokirani, drugi oduševljeni

Komentari na voditeljkinu objavu su, sasvim očekivano, oprečni

  • 7

Sanja Marinković (47) objavila je pre i posle video, u kojem je pokazala lice bez traga šminke i bilo kakvih dodataka, a potom i kako izgleda kada je sređena.

- Bilo bi lepo kad se ljudima ne bi sudilo po izgledu, ali obično jeste - napisala je voditeljka u opisu objave.

Usledili su oprečni komentari - jedni su oduševljeni, a drugi šokirani.

"Hrabro od tebe što si se slikala bez šminke", "I ja kažem "O, moj Bože"", "Kao devojčica", "Šta ti bi, nije mi jasno", "Ti si zvezda neprolaznog sjaja! Ti si biser neprocenjive vrednosti", "Blam me je dok gledam", neke su od reakcija.

Kadrove iz snimka pogledajte u galeriji u nastavku:

Podsetimo, Sanja je pre nekoliko dana otkrila i šta se dešava iza kamera njene autorske emisije "Magazin In". Priznala je ono što bi, verovatno, malo koji voditelj uradio.

- Svi dobijaju pitanja unapred, svi znaju ko će s kim da sedi, čak ih mi savetujemo šta će da obuku da bi izgledali što lepše, što je i meni cilj - rekla je Sanja.

- Kod mene u emisiji se radi i peglanje lica i kamere 15 minuta pre snimanja za svakog gosta. Moji kamermani čak vode računa da se mojim gošćama ne vidi ono što ne bi trebalo, višak celulita i tako to. Mi sve to ispeglamo. Da svako bude srećan! - objasnila je voditeljka.

Video: Hrana koja ubija i hrana koja leči: Sanja Marinković ne pije gazirano već 10 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA