≫ 

Ceca snimkom zaintrigirala mnoge: Pevačica se pohvalila prstenom, a liči na verenički

Ražnatovićka podelila sa pratiocima kakav luksuzni komad nakita ima

  • 7

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je poslednjom objavom na svom Instagram nalogu uspela da zaintrigira svoje pratioce.

Naime, Ceca je na storiju objavila snimak na kojem je u prvom planu prsten sa velikim dragim kamenom na njenoj levoj šaci.

Mnogi su pomislili da ju je verio njen dečko Bogdan Srejović, te su na društvenim mrežama usledili komentari na tu temu.

Podsetimo, Ceca je nekoliko puta rekla da se neće udavati, ali je ovaj snimak naterao mnoge da se zapitaju da li se pevačica predomislila.

- Nikad, što bih se udavala? Papir samo kvari sreću. Ja sam se već udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, meni sada papir apsolutno ne znači ništa i hoću da se zabavljam - rekla je Ceca u emisiji "Grand news".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    26. novembar 2021 | 19:39

    Sta se desava sa ovom zenom u zadnje vreme samo se hvali te skupim garderobom,te skupim cipelama-cizmama,sada nakitom? Do skoro bese kontra, zena je uvek imala sta hoce i cak sto vise pricala je uvek kako ne voli da se hvali sa onim sto ima jer svesna je da zivi u siromasnoj zemlji gde ljudi krpe kraj sa krajem i da joj je to degutantno kada se neko hvali i upiranje prstom u oko,pa Ceco sta ti bi sta ti se desava u zadnje vreme?

  • Lidija

    26. novembar 2021 | 19:18

    Ne,nego gleda sta da slika dal cizme made in china,ili bizuteriju roze,,tozla"😎

  • Tomka

    26. novembar 2021 | 19:19

    Pa zasto slika izdaleka ,ako je pravi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA