≫ 

Kija najstrašnije izvređala Editu: Određena, zavedena u policiji, da vrati dugove i da me ne čačka!

- Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe - deo je Kristinine objave

  • 22
Kija Edita Foto: ATA Images,

Kristina Kija Kockar javno je izvređala Editu Aradinović, uputivši niz optužbi na njen račun.

Sve je počelo time što je Edita javno pružila podršku Marini Visković, koja je trenutno u sukobu sa producentom Sašom Mirkovićem.

- Molim određenu zavedenu u policiji pro**itutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi - napisala je Kija na svom Instagram storiju.

- Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja! Da smo u školi, a tema je "Jesen", pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga - dodala je Kristina na narednom storiju.

Za komentar na Kijinu objavu pitali smo i Editu Aradinović, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovorila na poruku.

Podsetimo, objava koja je Edita napisala na Instagramu, a koja je Kristinu isprovocirala, je sledeća:

- Sramota kakav pakao moramo da prođemo da bi radili svoj posao pošteno. Svi bi da budu face, da se priča o njima. Zato i treba da ulažete u polusvet i poluidiote kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet, a ne od nas poštenih izvođača, umetnika da pravite budale. Karma je čudo, zapamtite! - napisala je Edita.

Video: Ekskluzivni snimci Kijinog stana koji je kupila u Turskoj: Luksuz pršti kao hotel sa 5 zvezdica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    3. decembar 2021 | 13:28

    Kristina prizemlji se mnogo letis. Edita je za tebe misaona imenica

  • Samo kažem

    3. decembar 2021 | 13:28

    Samo je sebe opisala.

  • Vesna

    3. decembar 2021 | 13:45

    Kija zlo nepevano, ona i onaj Sasa Mirkovic idealni jedan za drugog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA