≫ 

Jelena sa tugom u očima o godini za nama: Izgubila sam dosta dragih ljudi, ali shvatiš da...

Pevačica je otvorila dušu i progovorila koliko joj je ova godina bila teška

  • 1
Jelena Tomašević Foto: ATA images

Nakon dve i po godine koliko je prošlo od poslednjeg koncerta Jelene Tomašević došlo je vreme za novi koji je na pomolu i uskoro će se održati u Beogradu. 

Jelena je osoba koja svoju karijeru gradi isključivo na svom pevačkom talentu i važi za jednu od skromnih i mirnih umetnica naše estradne scene.

U harmoničnom, srećnom i skladnom braku koji traje godinama je sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, a za Kurir televiziju otkrila je da je tokom ove godine izgubila dosta dragih ljudi.

- Ostala sam bez nekih dragih ljudi u svom životu. Bilo je i tužnih momenata, ali kako dođe kraj godine, shvatiš da je to život, da tako mora da bude, i da naučimo da se sami podižemo, rekla je kroz tužan pogled Jelena Tomašević.

Nada se da će 2022. godina doneti dosta uspeha kako njoj tako i njenim kolegama i da će biti bolja za sve, dok joj je na prvom mestu zdravlje svojih najbližih.

- Ona fraza "da smo živi i zdravi" se pretvorila u jedinu želju svih nas. Da se konačno ovaj loš period završi, da više ne pričamo o kovidu i da normalizujemo živote na način na koji se to vodilo ranije- dodala je Jelena.

Video: Jelena Tomašević: Nina i ja smo pored Ivana stvarno princeze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA