≫ 

Kija nakon tragične vesti o smrti Kike: Na bilborde okačiti imena svih koji pišu ogavne komentare

- Njima treba pomoć psihijatra i malo na kopanje u Bajmok i doživotno oduzimanje svih tehničkih uređaja - napisala je Kockareva

  • 27
Kristina Kija Kockar promocija album Foto: ATA Images

Povodom tragične vesti da je Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo u 22. godini zbog sajber nasilja, oglasila se i rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar.

Kako je istakla, smatra da svim ljudima koji su nasilnici na društveim mrežama treba oduzeti sve tehničke uređaje.

- Deca, pa i stariji, koji doživljavaju nasilje na društvenim mrežama, ne trebaju da se leče već treba hospitalizovati ove koji ostavljaju bolesne komentare. Njima treba pomoć psihijatra i malo na kopanje u Bajmok i doživotno oduzimanje svih tehničkih uređaja.

- Postaviti im bilborde sa imenom i prezimenom i slikom zajedno sa ogavnim komentarima što ostavljaju i da im otac, majka, stričevi, tetke i prijatelji, kolege vide koji su debili odvratni. Predlog usvojen - navela je Kockareva.

Nakon toga, usledili su brojni komentari podrške na Tviteru, gde se Kija i oglasila.

Kija Kockar Kija Kockar, Printskrin: Twitter/kijakockar

Podsetimo, Kristina je preminula 8. decembra u večernjim satima, a njena majka oglasila se na Instagramu potresnom porukom.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštevam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je Nataša na fotografiji, a kao komentar je stavila:

- Nema više naše Kike...

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ines

    9. decembar 2021 | 20:25

    Ono kad koristis svaku situaciju,pa i tragediju,da se utrpas i kazes nesto,a prije toga se ne zapitas da li ces ispasti krajnje licemjeran. Da ne spominjem sporadicne njene prozivke ljudi,osvrnucu se na onu Djogani posto je to bio najorganizovaniji bullying u svakom smislu rijeci. Ova osoba je mirno gledala kako njeni fanovi maltretiraju dvadesetjednogodisnju DJEVOJKU(naglasavam djevojku posto se Kija deklarise kao feministkinja). I to maltretiranje je trajalo u jednom kontinuitetu i tada nije apelovala da se prestane sa tim,a kamoli da im se bilbordi postavljaju. Izgovori da su i njoj Djogajevi to radili je ne ooravdava ni najmanje,jer ako se nastojis prikazati borcem za nesto,nema tog Djogaja koji ce te u tome omesti pa raditi isto ono protiv cega se satro zalazes. Cijeloj njenoj personi i pojavi mogu damo uputiti rijeci Ive Andrica:" Nezvani neka sute "

  • petra

    9. decembar 2021 | 22:13

    Rece zena koja je 2018 god.pratila najgnusnije hejt stranice Lune Djogani. Postala bff sa likom koji je drzao jednu od najvecih, podrzala njegov upad u butik iste gde je pokusavao da je omalovazava licno a pri tom sve snimi da bi se pohvalio podvigom. Uvek bilo ko o cemu....

  • Wiena

    9. decembar 2021 | 18:14

    Kija je najmanje kompententna po ovom pitanju da se oglasava.Ona koja svakog napada i vredja a sad se nasla da ovde moralise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA