≫ 

Aleksandra Subotić o nasilju koje je trpela: Dok ga ne strpaju u zatvor, biće nasilnik

- Mislim da nikada ne treba trpeti i ćutati, jer ko jednom udari - udari će opet - tvrdi Aleksandra

  • 8
Aleksandra Subotić Printskrin: TvPink

Bivša rijaliti-učesnica Aleksandra Subotić redovno odgovara svojim pratiocima na pitanja koja joj postavljaju putem Instagrama.

Ona tom prilikom otkriva mnoge detalje iz svog života, i komentariše razne teme. Poznato je da je pre par godina navodno doživela nasilje od strane bivšeg dečka, Aleksandra Čabarkape. On joj je tada navodno naneo ozbiljne povrede i Subotićeva je podnela tužbu.

Sada je odgovorila na jedno pitanje koje se ticalo nasilja u porodici, što je Aleksandra naravno najstrašnije osudila i istakla da je nasilnicima mesto iza rešetaka.

- Mislim da nikada ne treba trpeti i ćutati, jer ko jednom udari - udari će opet. Samo je pitanje vremena kada će mu doći. Mrzim nasilnike i osuđujem svaki vid nasilja. Muškarci nad ženama i obrnuto, majke i očeve nad decom, nad životinjama - svaki vid nasilja osuđujem i smatram da mi kao društvo jako malo radimo na dizanju svesti kada je ta tema u pitanju.

- Ako čuješ da komšija bije ženu prijavi u policiju, možda spasiš život toj ženi, ako vidiš ženu da maltretira decu po ulici ili znaš za takav slučaj i to prijavi, ako tebe neko maltretira, a ne možeš da se odbraniš pozovi 192 i oni će ti pomoći. Država je regulisala zakon - naše je samo da reagujemo ili da se nađemo nekom u pomoći. Jednom nasilnik - uvek nasilnik. Dok ga/je ne strpaju iza rešetaka, a onda nasilnik postaje mali miš - napisala je Aleksandra na Instagramu.

Video: David doživeo nervni slom, urlao na Aleksandru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    11. decembar 2021 | 20:10

    Daj bre mami si otela decka 😂😂😂 imas obraza da se oglasavas...dno dna si....

  • DARKO 100%

    11. decembar 2021 | 18:41

    Mozda jesu muskarci nasilnici u najvecem slucaju ,ali ni vi bas niste nevini i cisti,umete i vi biti naopake

  • ime

    11. decembar 2021 | 18:32

    Nemojte sebi da dozvoljavate da ako vas jednom udari, da vas udari ponovo. Onda ćete same sebi biti krive. Prekini lanac, prijavi nasilje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA