≫ 

Zašto su bezobrazne čarape okej kad ih obuče Džej Lo (52), a Karleuša (43) trpi brutalne uvrede?

- Od balkanskog primitivizma mnogih mi se s***, ali svakako me neće pokolebati - napisala je Karleuša

  • 15

Pop zvezda Jelena Karleuša (43) iz nepoznatih razloga neretko nailazi na negativne komentare zbog svojih provokativnih stajlinga, koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, ali i zbog onih koje nosi na nastupima.

Ovog puta, dobila je brojne kritike zbog fotografije u čuvenim "Mugler" čarapama, koje je nosila i svetska zvezda Dženifer Lopez (52), a čija je cena sada oko 150 evra.

Razlika je u tome što nikome ne smeta kada isti komad nosi Lopezova, iako je i starija od Karleuše, i takođe ima dvoje dece, ali kada srpska pevačica to čini, onda se pokrene lavina kritika, pa čak i uvreda.

Kako je i Jelena istakla, dok strane zvezde mnogi hvale zbog sjajnog izgleda u petoj i šestoj deceniji života, njoj zbog toga stižu kritike i uvrede.

- Dok svetskim zvezdama godine i broj dece spominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šoubiznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici, brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece, i da, ja izgledam brutalno dobro.

- Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere! I to kostime najboljih svetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde, i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se s***, ali svakako me neće pokolebati - poručila je JK.

Video: Karleuša u vrelom miniću pozira na snegu: Vatreno crvena kombinacija otapa led

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❄️

    14. decembar 2021 | 12:44

    Zato što nam je dosta ove žene, nije zanimljiva. A ovi njeni pokušaji da ostane relevantna su krajnje smešni.

  • Hoki

    14. decembar 2021 | 14:18

    Smesna je Jelena a i ne uporedjujte lepoticu LO sa JK koja bez sminke izgleda jedva 3 od 10..

  • Фиона

    14. decembar 2021 | 17:49

    Разлика је у томе што ЈЛ изгледа секси а ЈК изгледа вулгарно! И у томе што ЈЛ има природну задњицу а ЈК је уградила ваздушне јастуке у Турској!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA