≫ 

Mreže "gore" zbog snimka voditeljke Slagalice: Pogrešno akcentovala reč, pa samu sebe ispravila

Korisnici društvenih mreža su se toliko naljutili da su sada pronašli još jedan Kristinin "peh"

  • 19
Kristina Radenković Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" Kristina Radenković izazvala je pravu pometnju na krežama prošle nedelje kada je zbog pogrešnog akcentovanja reči takmičaru rekla da je  dao netačan odgovor.

Naime, u poslednjoj igri "Asocijacije"takmičar je dao tačan odgovor koji je glasio "kontinent". Međutim, voditeljka ga je ispravila i ponovila odgovor sa pravilnim akcentom. On se samo nasmejao, čime je pokazao da nema nikakvu primedbu na njenu ispravku, međutim, ovaj njen potez naljutio je brojne korisnike društvenih mreža.

Oni su se toliko naljutili da su sada pronašli još jedan Kristinin "peh".

U jednoj od ranijih epizoda, u istoj igri, takmičarka koja je bila na potezu dala je tačno konačno rešenje "televizija", a voditeljka je ispravila.

- Televizija je, ali priznaćemo -rekla je Kristina koja je drugačije akcentovala reč. Međutim, prilikom odjave emisije Kristina je ponovila grešku takmičarke i pogrešno izgovorila reč "televizija" pa je samu sebe ispravila.

Ovu njenu grešku iskoristili su korisnici na društvenim mrežama kako bi pokazali da i voditeljka zna da pogreši.

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤫🤫🤫

    14. decembar 2021 | 17:09

    Kad je cujem kako akcentuje, muka me uhvati. Teleevizija, Noveeembar, ALEksandar, JuGOslavija... Vrlo je ruzno i nepristojno da nekoga ispravlja javno na tv-u, kako god da ti takmicari akcentuju. Poenta je da takmicar ima znanje i pogadja zadatu rec pa makar i sa pogresnim akcentom. Vrlo nepristojno sa njene strane.

  • rikimil

    14. decembar 2021 | 17:12

    Ti sebi daješ za pravo da si učiteljica ili profesor srpskog jezika, a da su takmičari tvoji učenici. Tebe treba skinuti sa televizije, trebalo bi da prekineš sa vođenjem kviza Stigni me ako... Ponašaš se kao da je televizija tvoja lična stvar.. Napolje, stidi se onih takmičara...

  • K

    14. decembar 2021 | 17:16

    Да је Милка Цанић жива, ти више не би била водитељка квиза.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA