≫ 

Skandal na snimanju emisije: Pogledajte reakciju Zorice Brunclik kada je Kija stala ispred nje

Čim je Kija stala pored Zorice da usliakju zajedničku fotografiju ona se okrenula i otišla

Pevačica Zorica Brunclik i Kristina Kija Kockar glavni su akteri skandala koji je obeležio snimanje novogodišnjeg programa na DM Sat televiziji. Veče je proteklo u pesmi i zabavi a situacija na kraju snimanja šokirala je mnoge.

Dragana Mirković je, kao i uvek, bila dobar domaćin i trudila se da svakom gostu posveti pažnju, međutim, stvari su se izmakle kontroli kada je na red došlo grupno slikanje sa tortom.

Naime, Dragana je okupila pevače iza torte kako bi nasmejani napravili zajedničku fotografiju. Međutim, ubrzo je shvatila da nedostaje Kija Kockar pa ju je pozvala što je Zorici izazvao kiseo osmeh na licu. Čim je Kija stala između njih dve Zorica se okrenula i otišla.

Ovaj potez folk pevačice iznenadio je mnoge, budući da je Kija na prvom spotu sarađivala sa njenom ćerkom Zlatom Aranđelović koja ju je šminkala.

Kako bismo saznali iz kog razloga je napustila snimanje pozvali smo Zoricu, ali do obajvljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive.

Trenutak kada Zorica napušta grupno fotografisanje možete videti na početku teksta.

Video: Zorica Brunclik proslavila rođendan: Svi su se oduševili kada su njene ćerke zapevale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalija

    17. decembar 2021 | 18:20

    Prvo, porediti Zoricu i Kiju u pevackom smislu je kao da poredis Audi i Yugo45 !! Drugo, Zoricine pesme se pevaju decenijama a Kija je popularna, gde? Kod koga? Koji hit za pamcenje ima?Trece, Kija ima 34 godine, pa nije bas mladunica pred kojom je buducnost, da se razumemo! Nije Zorica ljubomorna vec opravdano ogorcena jer se danas svako zove ,,pevacicom"!!!

  • Tina

    17. decembar 2021 | 18:34

    Videli smo Kijino pevacko umece pevanja u utorak kod Amidzica u emisiji...Ono je krestanje, ono je blam da su se i Goca Bozinovska, Zlata Petrovic i Katarina Zivkovic zgrazavale sigurno u sebi, jer po faci se videlo da ih je bilo blam Kijinog blamiranja dok kresti a ne peva. Tako da, Zoka je kraljica u svakom smislu i slucaju.

  • Biba

    17. decembar 2021 | 20:00

    Ako pogledate snimak vidite Kijinu nametljivost, zelju za krupnim planom i reakciju gotovo svih istovetnu na takvu nasrtljivost. A, fanovi prizemne stjuardese danas vredjaju Zoricu, juce im ni Ceca nije po volji, koji dan ranije Tanja Savic... To govori o Kiji, ne o onima koje ona mrzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA