Nova godina na Kopaoniku uz Lepu Brenu i Aleksandru Prijović

Rasprodato već 80% kapaciteta za doček i reprizu

  • 0
Visual Nova Godina Skymusic Foto: Promo

Doček Nove godine na Kopaoniku uz najveće regionalne muzičke zvezde već je postala tradicija za sve ljubitelje dobrog provoda i zimskih sportova.

Snega na krovu Srbije ovog decembra ima u izobilju, a nakon uspešnog otvaranja ski sezone uz Acu Lukasa i Editu, posetioce skijališta u najluđoj noći očekuje pravi spektakl.

Najglamurozniji doček u Srbiji, kao i repriza, biće upriličeni u hotelu. U novogodišnjoj noći, 31. decembra, nastupa najveća ikona regiona, Lepa Brena, dok će goste za reprizu, 1. januara, zabavljati Aleksandra Prijović. Kao predgrupa obe večeri nastupa Mega Band.

Za vrhunsku produkciju i najsavremenije scenske efekte zadužen je Skymusic, a velika dvorana hotela tradicionalno tokom novogodišnjih praznika ugosti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima.

Broj mesta je ograničen, a 80% kapaciteta je već rasprodato, pa organizatori pozivaju zainteresovane da rezervišu svoje mesto na vreme! Promo cena ulaznice je 290 eur, a u cenu su uračunate karte za obe večeri – i za doček i za reprizu, kao i ogranizovana gala večera za doček.

Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318 a više informacija je na sajtu musicweek.rs

Proslava Nove godine i reprize biće organizovana u skladu sa svim propisanim merama. Novina ovogodišnje ski sezone je da posetioci ski centra mogu da urade neophodne laboratorijske testove na Covid-19, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA