≫ 

Pevačica zavela bivšeg muža Elektre Elit, pa joj javno uputila poruku

- Već me je napala i poručila da je on samo njen, kao i da ga može imati kada god poželi - rekla je Barbi

  • 1
Elektra Elit sa suprugom Printskrin: Igor Živković

Atraktivna Marina Glušica, poznatija javnosti kao Barbi odlučila je da pred sam kraj godine sve obraduje svojim prvim singlom pod nazivom "Noćas gore sve kafane".

Marina je izgleda rešila da napravi pravi bum na estradnoj sceni, posebno jer se u spotu pojavljuje, sada već bivši suprug Elektre Elite, zgodni maneken Nenad Vu.

Barbi je otkrila kakva je bila saradnja, kao i šta se dešavalo tokom snimanja spota.

- Saradnja je bila odlična, iako se Nenad premišljao da li da pristane ili ne. Do samog kraja je bilo neizvesno da li će uopšte doći. Stalno je izlazio i bio na vezi sa Elektrom. Čula sam čak i neke rasprave, ali kada je počelo snimanje bio je profesionalac. Možda čak i više nego što bi se njoj dopalo - kaže Glušica i dodaje:

- Već me je napala i poručila da je on samo njen, kao i da ga može imati kada god poželi. Ali tamo gde se ja pojavim, teško da može sa mnom izaći na kraj. Elektra je brutalna riba, ali ja sam ipak mnogo bolja. A da li sam imala nešto sa njim, neka pita njega - završila je ona.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    25. decembar 2021 | 16:11

    U kojem ja svetu zivim...pitam se...ja koji citam Baruha de Spinozu i njegova kapitalna dela Metafizicke misli i Etiku...i kad procitam ove vesti...hmhm...zao mi je sto nisam orao da imam slobodu leta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA