≫ 

Mira Karanović raspametila fotkom iz Zagreba: "Ko će pored ovakvog tela gledati predstavu?"

Mirjana je pozirala u sivom džemperu na raskopčavanje ispod kog je imala samo triko koji je u prvi plan istakao njeno zgodno telo

  • 5
Mirjana Karanović Mirjana Mira Karanović / Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumica Mirjana Mira Karanović (64) često objavljuje fotografije iz pozorišnih predstava i sa putovanja na svom Instagram profilu.

Mirjana je sada podelila sliku iz šminkernice tokom priprema za predstavu "Karmen" u Zagrebu. Ona je, naime, uslikala selfi i pokrenula je pravu lavinu komentara.

Mirjana je pozirala u sivom džemperu na raskopčavanje ispod kog je imala samo triko koji je u prvi plan istakao njeno zgodno teo.

- Pred premijeru! "Kamen", Marius fon Mayenburg... Ovo nije kostim iz predstave! Ovo je u garderobi. Malo radosti ubije tremu! - napisala je ona u opisu slike, na kojoj je vidimo u golišavom izdanju u Zagrebu.

"Koliko zgodna žena?", "Kakvo telo, kakva lepota", "Predstava pala u drugi plan zbog ove figure", "Ne znam ko će pored ovakvog tela gledati predstavu", neke su od poruka koje je glumica dobila.

Video: Mirjana Karanović plače i jeca zbog preminulih kolega: Udari me kao pesnicom da vas više neću videti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA